Tvorcovia Unwritten Tales sú na KickStarteri s Trpaslíkmi

Podporovatelia už prispievajú na vznik The Dwarves zo sveta kníh Markusa Heitza.

pridal roberto 2.9.2015 o 11:33 pod hry
Tvorcovia Unwritten Tales sú na KickStarteri s Trpaslíkmi

HRY > NOVINKY >

King Art Games je nemecké štúdio, ktoré už vďaka KickStarteru prinieslo The Book of Unwritten Tales 2 aj real-time stratégiu Battle Worlds: Kronos a teraz sú späť s ďalším nádejným projektom. Tentokrát by sa chceli pustiť do akčného RPG The Dwarves zasadeného do sveta kníh Dwarves ságy od Markusa Heitza, presnejšie do obdobia, kedy sa odohral príbeh prvého románu. Svoju hru predstavujú ako ideálnu voľbu pre každého, komu v živote chýba viac piva, brád a bojovania.

Uprostred príbehu bude, ako inak, fantasy rasa trpaslíkov. 15 rozdielnych spoločníkov bude cestovať naprieč obrovským herným svetom, zažije epické dobrodružstvo a viacero menších dobrodružstiev v dobrovoľných bočných questoch. Mocní bojovníci budú neustále čeliť presile, počet nepriateľov sa bude musieť počítať v stovkách a medzi bojmi bude treba urobiť náročné rozhodnutia. Herný príbeh nebude úplne kopírovať knižný, ale niektoré dobrodružstva a bočné questy má napísať sám Heitz, ktorý prijal pozíciu poradcu.

Tvorcovia Unwritten Tales sú na KickStarteri s Trpaslíkmi

Lákadlom má byť bojový systém založený na fyzike, nie na predpripravených bojových animáciách. Systém dokáže v reálnom čase prepočítať veličiny ako hmotnosť a hybnosť a samozrejme pohyb v priestore. Preto má likvidovanie nepriateľov veľmi závisieť od hráčovej šikovnosti a vynaliezavosti. Zhadzovanie orkov do priepasti ukázané vo videu teda zrejme uvidíme častejšie. Husté zástupy nepriateľov potom ešte zvýraznia vzájomné pôsobenie zbraní a tiel bojovníkov.

Keďže hráč dostane pod kontrolu viacero trpaslíkov naraz, bude dôležité aj taktické myslenie. Členovia skupiny budú bojovať aj sami, teda oháňať sa zbraňami a pomaly likvidovať nepriateľov, ale je na hráčovi preskakovať medzi nimi a využívať ich špeciálne schopnosti. Ich použitie bude obmedzené dlhším cool-downom, takže hráč bude mať dosť času striedať viacerých bojovníkov. Okrem toho mu pomôže aj “Combat Focus“, teda v podstate “bullet time“ spomalenie času za účelom precíznejšieho vyriešenia kritickej situácie.

Tvorcovia Unwritten Tales sú na KickStarteri s Trpaslíkmi

Cieľom KickStarter kampane pre The Dwarves je vyzbierať 260 tisíc dolárov a vytvoriť základ pre vznik komunity. Už pár hodín po odštartovaní má na konte 60 tisíc a má teda dobre nakročené k úspechu. Hra by mala vyjsť budúci rok v lete vo verziách pre PC, Play Station 4 a Xbox One.





Tvorcovia Unwritten Tales sú na KickStarteri s Trpaslíkmi  Tvorcovia Unwritten Tales sú na KickStarteri s Trpaslíkmi  Tvorcovia Unwritten Tales sú na KickStarteri s Trpaslíkmi
Tvorcovia Unwritten Tales sú na KickStarteri s Trpaslíkmi  Tvorcovia Unwritten Tales sú na KickStarteri s Trpaslíkmi
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Linux

Vývoj: Eurovideo Medien / King Art Games
Štýl: RPG / Taktická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 1. december 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk