Gran Turismo 6 dostane Bugatti Vision GT, hra predala 2.37 milióna kópií

Dizajnéri dostali voľnú ruku, aby navrhli super-šport podľa svojich predstáv. Virtuálnych kópií bude veľa, ale jedna vznikne aj v reálnom svete a v životnej veľkosti.

pridal roberto 3.9.2015 o 12:19 pod hry
Gran Turismo 6 dostane Bugatti Vision GT, hra predala 2.37 milióna kópií

HRY > NOVINKY >

Sony a Bugatti svetu ukazujú úplné nové auto - Bugatti Vision GT. Sen dizajnérov Bugati by sa mal v priebehu tohto mesiaca dostať na virtuálne trate v hre Gran Turismo 6 a iste bude patriť k najrýchlejším. Oficiálne informácie nemáme, ale pod kapotou by mohol revať 16 valec s turbom a výkonom okolo 1500 koní. Vzhľadom pripomína Bugatti Veyron po poriadnej tuningovej úprave, ale dizajnéri sa vraj nechali inšpirovať celou históriou vozov značky Bugatti.

Špeciálne bol spomenutý voz Type 57 Tank, ktorý v rokoch 1937 a 1939 vyhral pretek 24 hodín Le Mans, hoci podobné rysy sa hľadajú ťažko. Podobnosti z historickým vozom ale možno budú lepšie viditeľné na tohtoročnej Motor Show vo Frankfurte, Bugatti tam totiž ukáže Bugatti Vision GT v plnej veľkosti. Model vozu však bude ukázaný iba v hale ako súčasť výstavy Bugatti.

Gran Turismo 6 dostane Bugatti Vision GT, hra predala 2.37 milióna kópií

V súvislosti s Gran Turismo 6 sa tento týždeň objavila aj ďalšia zaujímavá správa. Sony v USA úspešne čelilo súdnej žalobe zo strany talianskej spoločnosti VIRAG. Spoločnosť mala reklamu na reálnom okruhu Monza a Sony jej logo, zdá sa že bez dovolenia, prenieslo aj do virtuálnej verzie GT5 a GT6. Počas pojednávania bolo odhalené, že Gran Turismo 5 ako exkluzivita pre konzolu PlayStation 3 predalo 10.89 milióna kópií, Gran Turismo 6 vydané v decembri 2013 pre tú istú konzolu doteraz predalo iba 2.37 milióna kópií.

Z pohľadu Gran Turismo série môžu byť predaje sklamaním, veď za svoju 17-ročnú históriu už táto značka predala približne 72.6 milióna kópií hier od Gran Turisma z roku 1997 až práve po zatiaľ posledné Gran Turismo 6. 





Gran Turismo 6 dostane Bugatti Vision GT, hra predala 2.37 milióna kópií  Gran Turismo 6 dostane Bugatti Vision GT, hra predala 2.37 milióna kópií  Gran Turismo 6 dostane Bugatti Vision GT, hra predala 2.37 milióna kópií
Gran Turismo 6 dostane Bugatti Vision GT, hra predala 2.37 milióna kópií
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19544)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk