Hráči poradili štúdiu Press Play, aby pokračovalo v príprave Knoxville

Po skončení hlasovania sa jedno z menších štúdií Microsoftu naplno vrhne do prípravy hry v štýle Hunger Games.

pridal roberto 9.9.2015 o 11:32 pod hry
Hráči poradili štúdiu Press Play, aby pokračovalo v príprave Knoxville

HRY > NOVINKY >

Pred troma týždňami ste dostali príležitosť zúčastniť sa hlasovania o ďalšej hre Press Play, štúdia spadajúceho pod Microsoft Studios, známeho najmä vďaka hre Max: The Curse of Brotherhood. Vyberalo sa z konceptov troch rozdielnych hier - first-person kooperatívneho dungeon-crawleru, sandboxovej multiplayerovky s konštruovaním vlastných vozidiel a multiplayer third-person survival akcie v štýle Hunger Games. Po ukončení hlasovania sa zistilo, že hráči najviac túžia po hre v štýle Hunger Games.

Projekt má dočasné meno Knoxville a jeho cieľom je vytvorenie hry, kde hráči budú najprv spolupracovať a postupne sa zrádzať, aby nakoniec prežili tí najšikovnejší a najprefíkanejší.

Kľúčovým bodom hrateľnosti majú byť dynamicky sa meniace vzťahy a nedôvera medzi jednotlivými hráčmi súperiacimi o mince. Každý hráč by chcel byť v očiach ostatných dôveryhodný, ale zároveň chce všetky mince pre seba a chce ako jediný prežiť. V aréne je niekoľko miest nedostupných jednému hráčovi, k otvoreniu cesty ďalej je potrebná spolupráca dvoch alebo troch hráčov. Za prekážkou pritom môže čakať odmena v podobe lekárničky alebo aj zbraní. Čo sa bude diať, keď partia hráčov nájde nôž a dve kopije a ostatní nie, to už závisí od taktiky jej členov. Môžu sa spoločne vybrať na lov, odstrániť slabších hráčov a deliť si mince, alebo sa môže partia rozísť a jej členovia sa pokúsia získať ostatných proti silnému bývalému parťákovi.

Útok na niektorého z neutrálnych hráčov samozrejme vzbudí nedôveru u ostatných, rozdávaním zbraní, lekárničiek či dokonca samotných mincí sa dajú naopak získať priatelia... možno. Do zápasu ešte zasahujú divé zvieratá, hráč môže byť krátko po úmrtí oživený iným hráčom a ak nie, stane sa "duchom" spawnujúcim vlkov za chrbty svojich ešte živých úhlavných nepriateľov.

Hlasovanie pomohlo vytvoriť okolo vznikajúcej hry komunitu, ktorá by mala byť odteraz až po sprístupnenie prvej hrateľnej verzie zásobovaná novinkami skrz oficiálnu webovú stránku i streamovanie testovacích zápasov na Twitchi. Cieľovou platformou je Xbox One, ale nie je vylúčené ani vydanie na Windows 10.





Hráči poradili štúdiu Press Play, aby pokračovalo v príprave Knoxville  Hráči poradili štúdiu Press Play, aby pokračovalo v príprave Knoxville  Hráči poradili štúdiu Press Play, aby pokračovalo v príprave Knoxville
Páči sa mi!

Zaradené pod: survival






Hráči poradili štúdiu Press Play, aby pokračovalo v príprave Knoxville
Xbox One

Vývoj: Microsoft / Press Play
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk