Vojnové psy v Star Conflict získavajú nové lode aj PvE výzvu

Vesmírne MMO dostáva po roku veľkú aktualizáciu, v ktorej budú hráči brániť kolonistov pred pirátskym nájazdom, ale zúčastnia sa aj bojov o nadvládu nad globálnou mapou.

pridal roberto 13.9.2015 o 12:41 pod hry
Vojnové psy v Star Conflict získavajú nové lode aj PvE výzvu

HRY > NOVINKY >

Star Conflict, bratranec War Thunder a pripravovaného Crossout, je akčná free-to-play MMOG, v ktorej hráči preberajú úlohu pilotov a veliteľov vesmírnych lodí. Hra oficiálne vyšla v septembri 2014 a takmer presne po roku dostáva veľkú aktualizáciu 1.2: Dogs of War. Meno odkazuje na zameranie aktualizácie na pilotov, ktorí nie sú verní ani jednej z troch frakcií ani žiadnej korporácií. Do hry naraz pribudlo 6 nových špičkových lodí – 2 malé stíhačky, dve menšie bojové lode a fregaty triedy Kraken a Ronin. Môžete si ich prezrieť v traileri:

Nezávislým pilotom sa otvára brána do Dreadnought Battle, režimu doteraz takmer výhradne určenému členom korporácií/klanov. Dreadnought je obria bojová loď, ktorú síce nie je možné priamo pilotovať, ale klan sa vďaka nej môže zapojiť do boja o nadvládu nad časťami globálnej hviezdnej mapy. O konštrukcii, vylepšovaní a ďalších strategických rozhodnutiach rozhoduje generálny riaditeľ korporácie a do veľkých bojov doteraz vyrážali iba jej členovia, nezávislí piloti mohli byť najatí iba na obranu sektoru. Teraz sa systém mení a aj útočiaca korporácia môže voľné miesta obsadiť nezávislými pilotmi bojujúcimi ako žoldnieri. Stačí, ak majú rank vyšší ako 7 a tri lode tretej, štvrtej alebo piatej technologickej úrovne. Viac voľných miest na strane obrancov zaplnia lode kontrolované umelou inteligenciou.

Štúdio Star Gem porozmýšľalo, ako vylepšiť pravidlá PvP a matchmaking. Výsledkom je skrátenie PvP bojov na 7 minút (s výnimkou Beacon Capture) a možnosť absolvovať niekoľko bojov bez návratu do hangáru. Zápasy začnú hneď po nazbieraní minimálneho počtu hráčov a čaty sa už nebudú dostávať do rozohraných bojov. Nezabudlo sa na nové mapy, konflikty sa prenesú do viacerých režimov na mapách Monolith Ruins a Sanctuary.

Vojnové psy v Star Conflict získavajú nové lode aj PvE výzvu

PvE nadšenci ocenia útoky mocných Destroyerov – lodí patriacich mimozemšťanom. Ich zničenie má byť extrémne náročné, takže sa do boja zapojí veľký počet technologicky najvyspelejších lodí. Hráči musia zabrániť zničeniu outpostov a to jediným spôsobom – elimináciou nepriateľa. Za prvé takéto víťazstvo každého dňa ich čaká vzácna odmena. Tiež sa zabavia v novej PvE misii Defence Contract. Keďže armáda práve bojuje proti mimozemšťanom, zostal “Colonization Hub“ nechránený a iba hráči stoja medzi ním a veľkou pirátskou flotilou. Obrana bude prebiehať vo vlnách a zakončí ju zničenie veliteľského krížnika.

Zoznam uzatvárajú nové zbrane, úpravy užívateľského rozhrania a opravy menších bugov. Hráčom je tento víkend ponúkaný extra bonus za prvé víťazstvo a 50 percentný bonus k získanej synergii. Star Conflict je free-to-play a ak nechcete začínať s prázdnymi rukami, môžete si v Gaijin.Net Store nakúpiť lode, kredity, prémiový účet, alebo siahnuť po rôznych kombináciách spomenutého vo zvýhodnených balíkoch.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk