Týždenník - Vzostup virtuálky

Oculus Connect nám obohatil tento týždeň, v ktorom začali firmy výraznejšie prezentovať jesenné tituly.

pridal saver 27.9.2015 o 20:03 pod hry
Týždenník  - Vzostup virtuálky

HRY > NOVINKY >

Oculus Connect nám obohatil tento týždeň, v ktorom začali firmy výraznejšie prezentovať jesenné tituly. Špeciálne Rise of the Tomb Raider dostal nové videá, rovnako aj Halo 5: Guardians a aj Assassins Creed Syndicate obrázky a videá s pár informáciami.  Všetko veľké veci prichádzajúce už o niekoľko týždňov.

Z iných vecí NFS predstavilo svoje vozidlá, ku ktorým ešte pridá ďalšie, Microsoft ohlásil expanziu pre Age of Mythology, a to 12 rokov po vydaní hry. Naznačené bolo pokračovanie Wolfenstein: The New Order, ktoré vyjde v roku 2017 a najväčší šok spôsobil Activision, ktorý odstrihol kampaň z Call of Duty: Black Ops 3 na oldgen konzolách. Čo je veľmi zvláštny krok, ktorý môže šokovať nič netušiacich hráčov na Vianoce. Ostane im tam len multiplayer a kooperácia. Kampaň ostane exkluzívna pre nové konzoly a PC.

Zo zaujímavostí bol Hitman odložený na marec 2016, k tomu vyzerá, že Blizzard plánuje ohlásiť nový Warcraft 4 a popritom finalizuje prezentáciu poslednej časti Starcraftu 3, ku ktorej sme tu mali ďalšie video. Valve síce nič neohlasuje ohľadom Half Life 3, ale už vie, že nebude VR hrou.  Rovnako EA už vie, kedy bude beta Star Wars Battlefront, a to od 8. októbra.

Ozval sa znovu aj CD Projekt, ktorý ukázal predaje Witchera 3 k júnu, kde PC predalo približne tretinu. Zatiaľ je CD Projekt ohľadom prípadného DX12 patchu ticho, ale už sa nám prvé DX12 benchmaky ukazujú a teraz z Fable Legends, kde pomer výkonu kariet ostáva približne rovnaký ako pri DX11.

Čo sa týka virtuálny, tak Samsung ohlásil Gear VR, finálnu podobu svojej mobilnej virtuálky, ktorá bude za 99 dolárov, Oculus bližšie predstavil Oculus Touch, ich motion ovládače pre Rift, ktoré však vyjdu až ďalší štvrťrok po vydaní samotných okuliarov.

Z hardvéru Microsoft potvrdil vydanie Xbox One Elite gamepadu na budúci mesiac, Sony ohlásilo bundle s Call of Duty a aj preskinovanou konzolou. Nvidia prekvapila ohlásením GTX980 čipu pre notebooky, čo bude plný čip z desktopu. Je to nečakané, lebo je to takmer najrýchlejší čip aký ponúkajú. Väčšinou idú do notebookov orezané verzie.Samsung predstavil očakávaný SSD disk s novými pamäťami, ktorý posunie rýchlosti SSD na novú úroveň.

Z našej tvorby sme priniesli videorecenziu na Forza Motorsport 6, rovnako videorecenziu dostalo MGS V. Z recenzií sme priniesli Warhammer 40k: Deathwatch - Tyranid Invasion, doplnili sme to Bedlamom,  pozreli sme sa na Evoland 2, parádna je aj hororová Soma. Pridali sme si aj Lord of Magna: Maiden Heaven a Onikira: Demon Killer





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19564)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk