Star Wars Battlefront nebude mať mikrotransakcie, ani server browser

Automatickým prideľovaním serverov chcú autori zabezpečiť spravodlivé podmienky pre každého hráča a rovnako aj absenciou mikrotransakcii, kde nikto nebude môcť nacheatovať levelovanie.

pridal play3man 6.10.2015 o 8:58 pod hry
Star Wars Battlefront nebude mať mikrotransakcie, ani server browser

HRY > NOVINKY >

Štúdio DICE, ktoré aktuálne pracuje na očakávanom hernom spracovaní Star Wars série s podtitulom Battlefront, najnovšie potvrdilo, že v hre budú chýbať možnosť pre manuálne hľadanie serverov. Hráči teda budú mať k dispozícii iba možnosť pre rýchly matchmaking. Automatické spájanie pri online hrách je prakticky štandard, vďaka ktorému sa hráči môžu dostať veľmi rýchlo do hry bez zdĺhavého hľadania serverov. Server PCGamer však dostal tú možnosť spýtať sa na toto rozhodnutie samotného dizajnéra hry, Niklasa Fegraeusa, ktorý ich rozhodnutie vysvetlil veľmi stručne.

"Matchmaker" je do hry zapracovaný z toho dôvodu, aby dokázali bez problémov zaistiť spravodlivé herné prostredie pre každého hráča. Každý hráč Star Wars Battlefront tak bude mať tú istotu, že kedykoľvek sa rozhodne hru spustiť, bude priradený k hráčom s rovnakou úrovňou skúseností. Približne rovnaká sila v jednej hre tak vedie k omnoho zábavnejšiemu zážitku, ktorý je možné dosiahnuť len týmto spôsobom: "A to je veľmi dôležitá vec, ak ide o kvalitu zážitku pre širokú skupinu fanúšikov Star Wars".

Nakoniec sa PCGamer spýtal otázku, či je tento ich názor špecifický iba pre Star Wars značku, na čo však Fegraeus podľa predpokladov odpovedal, že sa dá tento systém zadefinovať v podstate do akejkoľvek hry.

Mimo toho pre zmenu pre Gamespot Niklas Fegraeus potvrdil pozitívnu vec a to absenciu mikrotransakcii v hre a to napriek tomu, že priamo v hre sú zapracované dva typy meny a to pointy a kredity.

Hovorí, že systém hry je plne závislí od výkonu hráča, levelovanie sa nedá urýchliť žiadnymi mikrostransakciami a hráči musia všetko postupne odohrať. Za spĺňanie úloh v hre a bojovanie získavajú hráči pointy, za ktoré následne získavate kredity na kupovanie ďalších vecí pre postavu. Základom sú samozrejme lepšie zbrane, alebo ak získate veľa kreditov môžete si zmeniť skin za niektorú mimozemskú rasu a tak napríklad vy budete Rodian, zatiaľ čo ostatní budú ľudia.

Otvorená beta Star Wars Battlefront začína 8. októbra na všetkých platformách, na ktoré hra vychádza - PC, PS4 a Xbox One.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19667)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk