Valhalla Hills kráča v stopách The Settlers, výjde koncom roka

Ak to so severskými bohmi nejde podobrom, pôjde to skrz mnoho a mnoho kilometrov cestičiek od jedného portálu k druhému.

pridal roberto 10.10.2015 o 8:46 pod hry
Valhalla Hills kráča v stopách The Settlers, výjde koncom roka

HRY > NOVINKY >

Funatics síce nepatrí medzi najznámejšie nemecké herné štúdiá, ale nie sú to žiadni začiatočníci. Existujú už od roku 1998 a niekde na ceste medzi potovaním stolových hier na PC a vrhnutím sa do lákavého sveta onlinoviek mali možnosť siahnuť si aj na sériu The Settlers. Pomáhali síce iba s nie veľmi úspešným Heritage of Kings a remakom The Settlers II, ale zrejme sa im to páčilo, pretože po rokoch prichádzajú s vlastnou podobnou hrou.

Aj vo Valhalla Hills všetko spájajú cestičky, keďže s cestami je preprava čohokoľvek efektívnejšia. Osadníkmi sú však Vikingovia a vlastne nie sú osadníkmi, ale skôr vyhnancami. Žili a umreli ako správni Vikingovia, ale bohovia im aj tak odmietli otvoriť bránu do veľkej siene s nekonečným hodovacím stolom. Ale keď to nejde podobrom, pôjde to po vikingsky.

Hráč potrebuje svojich zverencov dostať cez sériu ostrovov s portálom na najvyššom kopci. Prvý ostrov je takmer plochý, ale na ďalších budú stále vyššie kopce obývané všeličím od vlkov až po ľadových obrov. Ani odvážni Vikingovia ich neporazia holými rukami, takže bude potrebné vyťažiť niečo s miestnych zdrojov a rozbehnúť jednoduchú ekonomiku. Ku kováčovi sa musia dostávať zásielky železa z hôr, k výstavbe sú potrebné dosky a k ich výrobe zasa drevo z lesa. Hra má denný/nočný cyklus a Vikingovia potrebujú nielen spať, ale aj jesť, takže k slovu prichádzajú prví rybári. Podobne ako v The Settlers, aj tu má byť k postupu z bodu A do bodu B a vyzbrojeniu pár bojovníkov potrebných oveľa viac rúk a nôh, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

Funatics by chceli Valhalla Hills vydať už na konci roka 2015, nedočkavci ju nájdu medzi Steam Early Access titulmi, kde si behom uplynulých týždňov vyslúžila veľmi kladné užívateľské hodnotenie.





Valhalla Hills kráča v stopách The Settlers, výjde koncom roka  Valhalla Hills kráča v stopách The Settlers, výjde koncom roka  Valhalla Hills kráča v stopách The Settlers, výjde koncom roka
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Funatics / Daedalic Entertainment
Štýl: Stratégia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk