Star Wars Battlefront dostal Season Pass a predstavil ďalšie mody do hry

Season Pass pre Star Wars Battlefront ponúkne štyri balíky a bude za 50 eur

pridal play3man 13.10.2015 o 8:53 pod hry
Star Wars Battlefront dostal Season Pass a predstavil ďalšie mody do hry

HRY > NOVINKY >

Beta Star Wars Battlefront mala pôvodne skončiť už včera, no autori sa ju rozhodli predĺžiť o jeden deň a teda atmosféru Hviezdnych Vojen si môžete užívať ešte aj dnes. Bety PC hier už štandardne vedia popredu odhaliť nejaký ten neoznámený obsah - rovnaká situácia nastala aj počas testovania nového Star Wars, kde sa objavili nové postavy do Heroes vs Villains modu, do ktorého by mohol pribudnúť Emperor, Leia a Han Solo.

Zatiaľ nevieme, či ich ohlásia ešte pred vydaním, alebo dodajú až po vydaní, ale už EA ohlásilo Season Pass pre hru, ktorý v sebe zahrnie štyri expanzie, ktoré postupne prídu do hry. Ponúknu nové lokality a doplnky do hry a možno aj nové mody. Zatiaľ však nevieme čo presne, ale vieme už cenu a to masívnych 50 eur.

Mimo toho DICE už zverejnilo plný zoznam modov v hre. Kde Fighter Squadron letecký mod, Supermancy, Walker Assasult, Blast, Dropzone a aj singleplayerový kooperačný mod doplnia:

Hero Hunt

Sedem bojovníkov z Impéria proti Lukovi Skywalkerovi? Sedem Rebelov bojujúcich proti Boba Fettovi? V režime Hero Hunt zažije jeden hráč vzrušenie pri hraní za ikonické postavy v Star Wars Battlefront. Či ste Hrdina alebo Zloduch, čelíte vojsku opačnej frakcie. Chcete hrať za Hrdinu? Dostanete svoju šancu, no pamätajte si, v momente, kedy sa ním stanete, sa začína lov.

Cargo

Strhujúci zážitok z vojny pre fanúšikov Star Wars a režimu capture the flag. Cargo vyzve váš tím s úlohou získať cenné boxy s nákladom tímu vášho súpera. Získajte cenné suroviny a dostaňte sa späť na vašu základňu - nezabúdajte však popritom chrániť aj svoj vlastný náklad

Droid Run

Šesť Rebelov a šesť bojovníkov z Impéria bojuje o obsadenie troch GNK Power Droids. Toto sú tí Droidi, ktorých hľadáte.

Heroes vs Villains

Tí najstatočnejší Hrdinova a najprefíkanejší Zloduchovia galaxie sa postavia proti sebe v novom epickom režime v Star Wars Battlefront. Luke Skywalker, Darth Vader, Boba Fett a ďalšie ikonické postavy budú súčasťou vášho tímu spoločne s pozemnými vojakmi. Udržte svojich Hrdinov a Zloduchov nažive pre získanie čo najväčšieho počtu bodov a cenného víťazstva.

Star Wars Battlefront vychádza 19. novembra pre PlayStation 4, Xbox One a PC.





Star Wars Battlefront dostal Season Pass a predstavil ďalšie mody do hry  Star Wars Battlefront dostal Season Pass a predstavil ďalšie mody do hry  Star Wars Battlefront dostal Season Pass a predstavil ďalšie mody do hry
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19907)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk