V Mafia III bude mať každá štvrť New Orleans iný typ kriminality

Ako Lincoln musíte bojovať o moc nad jednotlivými štvrťami mesta, ale v belošskej časti vás neuvítajú s otvorenou náručou.

pridal roberto 13.10.2015 o 11:46 pod hry
V Mafia III bude mať každá štvrť New Orleans iný typ kriminality

HRY > NOVINKY >

Tím amerického štúdia Hangar 13 vedie Mafiu 3 novou cestou. Nielenže novú hru pôvodne českej série posunuli do 60-tych rokov, ale kladú dôraz na otvorenosť mesta, súperenie medzi tradičnou Mafiou a gangmi v New Orleans a nezabúdajú na reakcie bežných obyvateľov.

Mnohé z toho sa bude odohrávať skrz preberanie kontroly nad jednotlivými štvrťami mesta. Každú štvrť má pod palcom jeden vysokopostavený člen talianskej mafie a má v nej zriadený svoj úkryt, ktorý mu zároveň slúži ako hlavný stan. Boj o moc sa nezaobíde bez prestreliek, naháňačiek áut a naháňačiek áut kombinovaných s prestrelkami. Vďaka kreatívnemu riaditeľovi Hadenovi Blackmanovi sa dozvedáme, že repetitívnosti zabráni osobitý charakter každej zo štvrtí.

„Budú mať veľa spoločného. Všade budete jazdiť a strieľať, pretože toto sú dve z našich najzákladnejších mechaník, ale každá štvrť bude mať svoju vlastnú zločineckú ekológiu,“ povedal Blackman.

Protagonista strávi v každej štvrti kopec času, pretože ju najprv bude musieť prebrať, veľa vecí zničiť a po ovládnutí obnoviť, čomu bude venovaná veľká časť vedľajších misií a úloh.

V Mafia III bude mať každá štvrť New Orleans iný typ kriminality

Ľudia ho však v rôznych štvrtiach budú prijímať rôzne, hlavne kvôli jeho pôvodu. Rasová segregácia je v tejto ére vážnou témou a autori sa jej nevyhnú. Lincoln je síce miešanec, ale z pohľadu belochov patrí k čiernym. Môže tak napríklad slobodne vstúpiť do džezového klubu, pretože ten je otvorený obom rasám. Inam sa však asi len tak ľahko nedostane, ak teda nevytiahne zbraň.

V niektorých štvrtiach to teda Lincoln môže mať poriadne ťažké, pretože už iba jeho prítomnosť na ulici priláka neželanú pozornosť prevažne belošského obyvateľstva. Iné štvrte, tie v ktorých Lincoln vyrastal, sú však obývané prevažne černochmi a tu bude Lincoln naopak vo výhode. Ani policajti si tu nedovolia byť tak aktívni ako inde.

V Mafia III bude mať každá štvrť New Orleans iný typ kriminality

Okrem toho budú v hre aj aktivity nesúvisiace s vývojom v meste. Lákavá má byť oblasť močiarov, kde sa Lincoln môže hocikedy pripliesť do práce pašerákov a tovar dostať po rieke až do skladov svojej haitskej spoločníčky Cassandry. Ďalšou vedľajšou činnosťou budú preteky, kvôli ktorým sa pripravuje sieť ciest vedúcich aj močiarmi. Do tejto časti hry nás zrejme zasvätí Burke, šéf írskeho gangu.

Vydavateľstvo 2K Games naplánovalo vydanie Mafie III na rok 2016. Nepotvrdené informácie tvrdia, že hra vyjde 26. apríla naraz na Xbox One, PlayStation 4 aj PC.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk