Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate dostanú známych spojencov

Na ich stranu sa postavia Charles Dickens i Kráľovná Viktória. Vystreľovací hák vymyslel Alexander Graham Bell, vynálezca telefónu.

pridal roberto 20.10.2015 o 12:02 pod hry
Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate dostanú známych spojencov

HRY > NOVINKY >

Členovia gangu Rooks nebudú v Assassin’s Creed Syndicate vašimi jedinými spojencami. Počas svojho dobrodružstva v uliciach Londýna sa zoznámite aj s viacerým významnými osobnosťami 19. storočia. V metropole prebývajú Alexander Graham Bell (vynálezca telefónu), Florence Nightingaleová (reformátorka a zakladateľka moderného ošetrovníctva), Frederick Abberline (policajný šéfinšpektor vyšetrujúci vraždy Jacka Rozparovača), Charles Dickens (spisovateľ - Vianočná koleda, Oliver Twist), Charles Darwin (prírodovedec), Karl Marx (filozof, ekonóm, politik a sociológ) a samozrejme nemohla byť vynechaná Kráľovná Viktória.

Niektorí z nich sú súčasťou hlavného príbehu, na iných natrafíte na potulkách mestom a budú pre vás mať vedľajšie misie. Pokým spisovateľ Dickens vás bude posielať overovať strašidelné príbehy, šéfkomisár Abberline vidí v Jacobovi a Evie predovšetkým nadaných lovcov hláv, pričom za živé hlavy zaplatí ešte lepšie ako za... tie druhé. Abberline bude patriť k dôležitým spojencom, zapadne do vášho tímu a čím viac bodov lojality u neho nazbierate, tým lepšiu výstroj od neho dostanete. Bokom rozhodne nezostane vynálezca Bell, ktorého misie sú súčasťou hlavného príbehu a pre dvojičky vymyslí vystreľovací hák aj omračujúcu voltaickú bombu.

Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate dostanú známych spojencov

Už vieme, že templári si Londýn rozdelili na 7 častí: Westminster, Strand, City of London, Whitechapel, Southwark,  Thames a Lambeth, každý zverený do rúk jedného poručíka. Ubisoft každej štvrti pridelí inú náročnosť, aby ste začínali od menej kľúčových lokalít. Určite sa teda neodporúča hneď nabehnúť do prestížneho Westminsteru ani do Strand, kľúčovej dopravnej tepny Londýna.

Autori sa snažili namiesto jedného mesta vytvoriť sedem mestských štvrtí s odlišnou atmosférou. Bohatý Westminster a chudobný Whitechapel sa budú líšiť nie len budovami, ľuďmi a počtom policajtov v uliciach, ale atmosféru dotvoria aj rozdielne skladby soundtracku. Každá štvrť má svoje dominanty a autori vám neodoprú výhľad z Buckinghamského Paláca, Londýnskej veže, Katedrály svätého Paula či veže známej ako Big Ben a na brehu Temže budú čakať parníky. Ovládnutie každej mestskej časti si vyžiada splnenie série misií, čo Rooks umožní vyhnať členov gangu Blighters a prevziať kontrolu nad dianím v uliciach.

Assassin’s Creed Syndicate vychádza pre konzoly Xbox One a PS4 už 23. októbra, PC hráči si počkajú do 19. novembra.

Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate dostanú známych spojencov





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19866)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk