Leia, Han Solo a Palpatine budú bojovať v Star Wars: Battlefront

Cisár a princezná budú oporou svojich spojencov a počkajú si na správnu príležitosť, pokým Han Solo, to je skutočný bojovník.

pridal roberto 20.10.2015 o 21:15 pod hry
Leia, Han Solo a Palpatine budú bojovať v Star Wars: Battlefront

HRY > NOVINKY >

EA Games oficiálne potvrdilo ďalších troch hrdinov a darebákov Star Wars: Battlefront. K Boba Fettovi a Darth Vaderovi sa pridávajú cisár Palpatine, Princezná Leia a Han Solo.

Začnime predstavením schopností cisára Palpatina zosobňujúceho číre zlo a majstra v ovládaní temnej strany sily. V pôvodnej trilógii sme ho videli ako vetchého a zároveň nepredstaviteľne mocného starca. Tento kontrast sa autori pokúšajú preniesť aj do svojej hry a zároveň zachovať vyváženie s ostatnými hrdinami a zlosynmi. Samozrejme by sa nezaobišiel bez svojich ikonických bleskov, ktoré sa do hry dostali v dvoch variantách. Force Lightning je cisárov mocný útok ako ho poznáme z filmov, nemá však veľmi veľký dosah. Druhou variantou bleskového útoku je plošný Chain Lightning, ktorý zasiahne každého v cisárovej blízkosti. V kombinácii s týmito schopnosťami sa stáva veľmi zaujímavým Force Dash - schopnosť extrémne rýchlo sa presunúť až k nepriateľovi, alebo sa rovnako rýchlo stratiť z dosahu.

Ako veľký manipulátor však dostáva aj nástroj na podporu svojho tímu - schopnosť Imperial Resources. Vďaka nej môže rozdávať powerupy a ostatných darebákov potešiť doplnením bodov života. Aby to bolo niečo za niečo, tak Palpatine nebude úplne ideálny do prvej línie ani ako tank. Ako support by sa mal držať vzadu a Force Dash spolu s mocnými útokmi na krátku vzdialenosť využiť pomocou taktiky "udri a uteč".

Leia, Han Solo a Palpatine budú bojovať v Star Wars: Battlefront

Na opačnej strane barikády bude taktizovať Princezná Leia Organa. Leia je vo filmoch skôr odvážny vodca a motivátor než najlepší bojovník, preto aj v Battlefronte dostane iba jednu priamu útočnú schopnosť pomenovanú Trooper Bane. Ak sa ňou Leia trafí, zabije troopera jednou ranou, alebo uberie veľa životov niektorému z darebákov a ešte ho aj na chvíľu omráči.

Okrem toho dostáva defenzívny Enhanced Squad Shield, pomocou ktorého svojich spojencov ľahko dovedie až k obsadeniu vybraného strategického bodu. Navyše, ona môže pokračovať v streľbe. Supply Drop je jej spôsob, ako spojencom podarovať powerupy. Môže byť rozhodujúcou silou na bojisku, ale súboju jeden na jedného s Darth Vaderom by sa mala radšej vyhýbať.

Leia, Han Solo a Palpatine budú bojovať v Star Wars: Battlefront

Kto hľadá skôr osamelého vlka s jednoduchším bojovým štýlom, mal by sa poobzerať po Han Solovi. Rýchly pištoľník s mimoriadne silnými zbraňami sa o seba dokáže postarať a svojmu tímu najviac pomôže tým, že postrieľa čo najviac nepriateľov. Všetky tri jeho schopnosti sú útočné.

Rapid Fire zrýchli jeho streľbu a Lucky Shot je zasa jeden extra silný výstrel účinný aj proti vozidlám. Už tieto dve schopnosti mu dávajú dosť sily postaviť sa do cesty hociktorému darebákovi a ešte k nim bol pridaný Shoulder Charge. Pamäte si ako Han v Episode IV vrazil do skupiny stormtrooperov? Shoulder Charge je inšpirovaný touto scénou.

Európsky dátum vydania Star Wars Battlefront je 19. november 2015, takže sme už načali posledný mesiac čakania.

Leia, Han Solo a Palpatine budú bojovať v Star Wars: Battlefront





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk