Časti prostredia v novom Need for Speed bližšie predstavené

Ghost Games nám aktuálne priblížuje jednotlivé oblasti prostredia Ventura Bay

pridal play3man 25.10.2015 o 10:45 pod hry
Časti prostredia v novom Need for Speed bližšie predstavené

HRY > NOVINKY >

Tohtoročný Need for Speed sa snaží vrátiť k základom a potešiť najmä tých, ktorí nostalgicky spomínajú na staršie diely. V modernom prevedení sa o to pokúša švédske štúdio Ghost Games, v ktorom pracuje množstvo zamestnancov z Criterion Games. Do ulíc nového Need for Speed sa budeme môcť vydať už o pár dní, no ešte než sa otvoria brány Ventura Bay, autori sa nám rozhodli priblížiť jednotlivé oblasti tohto prostredia.

Burnwood je vašim domovom, no hlavne zdrojom tých najlepších talentov vo svete áut. Centrum spája kancelárie s komerčnými budovami, zatiaľčo predmestie, priemyselné zóny a koľajnice ponúkajú alternatívne cesty pre tých, ktorí chcú so stavbou auta utiecť pred rušným prostredím mesta.

Crescent Mountains leží priamo nad oblasťou Burnwood. Dlhé rozsiahle cesty vás zavedú až do výšin hôr, z ktorých sa vám naskytne prekrásny výhľad na mesto pod vami. Ak sa vydáte ešte ďalej na sever, ocitnete sa v Granite Spring - domove Granite Spring Monument a Crescent Mountains Bridge. No ak máte radi poriadne dobrodružstvo, ešte ďalej na sever vás čaká Weid Canyon spolu s priehradou.

Royal Park je zasadený medzi Burnwood a South Port. Aj napriek tomu, že ide o silno obývanú zónu, najviac je známa pre svoju komerčnú oblasť a vysoké budovy, ktoré je možné vidieť na míle ďaleko pozdĺž Ventura Bay. Navyše, na západe Royal Park stojí GHOST Stadium - skvelé miesto pre tých, ktorí sa chcú stretnúť ešte predtým, ako sa vydajú spoločne na cesty.

South Port a rovné cesty jednoducho patria k sebe. Ak sa chcete ísť len tak previezť a pretriediť si myšlienky, South Port je to správne miesto. Tejto oblasti dominuje najmä spoločnosť VB Petrochemical a doky San Pedro.

El Rey nájdete na ďalekom západe. Rozsiahla oblasť posiata horami s pekným výhľadom. Cez El Rey sa môžete previezť dvoma spôsobmi -  cez hory alebo cez diaľnicu, ktorá sa tiahne pozdĺž západným pobrežím (skvelé miesto pre jazdu pri maximálnych rýchlostiach)

Franklin Terrace môžete nájsť na západe, nad South Port Bridge. Oblasť s viacerými obchodmi spoločností, napríklad BBA Industries. Široké cesty spájajú Apollo Heights a Harbor View, zatiaľčo vďaka dobrému napojeniu na západné, južné a severné diaľnice sa môžete dostať rýchlo do ostatných miest vo Ventura Bay

Need for Speed vychádza už 5. novembra pre PS4 a Xbox One.





Časti prostredia v novom Need for Speed bližšie predstavené  Časti prostredia v novom Need for Speed bližšie predstavené  Časti prostredia v novom Need for Speed bližšie predstavené
Časti prostredia v novom Need for Speed bližšie predstavené  Časti prostredia v novom Need for Speed bližšie predstavené
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk