Týždenník - Batman sa vracia a rovnako aj platené mody

Valve znovu plánuje platené mody a Warner znovu plánuje vydať pokazeného Batmana Arkham Knight na PC.

pridal saver 25.10.2015 o 22:40 pod hry
Týždenník - Batman sa vracia a rovnako aj platené mody

HRY > NOVINKY >

Valve znovu plánuje platené mody a Warner znovu plánuje vydať (opraveného) Batmana Arkham Knight na PC. Uvidíme, či to niekomu z nich aj vyjde tak ako plánujú. V každom prípade Batman už má dátum svojho návratu na PC a to už túto stredu 28. októbra, možno výkon nebude ešte ideálny, ale minimálne by sa to malo dať zahrať lepšie aj na slabších zostavách. 

   

Oproti tomu Valve ešte nemá pre svoje platené mody dátum, ale už vie, že potrebujú citlivejší prístup a viac taktiky pri ich zavádzaní. Popritom vydáva aj svoje Steam machines, kde si stále nemyslí, že gamepad je ideálny, a tak chce od hráčov návrhy na vylepšenia. K tomu však návrhy na vylepšenia potrebuje aj na samotný Steam OS, ktorý sa ukazuje výkonom ako veľmi zvláštny. Benchmarky vedie Nvidia, AMD kleslo niekde na dno a zvláštne orezáva maximálny framerate pri hrách.

Herné novinky nám obohatil Assassin's Creed Syndicate, ktorý tento týždeň vyšiel a dopadol v recenziách veľmi dobre. Je o triedu vpred oproti Unity, kvalitné mesto, dobrý príbeh, dve prepracované postavy a tretia bonusová. Jednoducho fanúšikovia Assassina si to užijú, aj keď nie fanúšikovia súčasnej doby v Assassinovi. V tejto časti je hra znovu skromná.

Star Wars sa blíži, a to ako film, tak aj Star Wars Battlefront, kde EA potvrdilo ďalších hrdinov Leiu, Hana a Palpatina a k tomu ohlásilo aj "hrdinské" stíhače . Napríklad si zalietame aj s Millenium Falconom. Popritom EA ešte bližšie ukázalo mesto v novom Need for Speed a aj kompletný zoznam áut.  Ubisoft priblížil počasie v The Division a okrem toho spomínal, akí dôležití sú pre nich PC hráči. Z ostatných hier sme tu ešte mali prvú polhodinu z Rise of the Tomb Raider, ako prvá plne DX12 hra vyšla Ashes of Singularity, aj keď zatiaľ len v Early Access. Nakoniec sme sa dozvedeli viac o tom, ako Destiny stratilo príbeh  a stala sa z neho len multiplayerovka. Multiplayer tento víkend predvádzal aj Doom, aj keď len v malom uzatvorenom alpha teste.

Z iných zaujímavostí Sony ohlásilo oficiálne zlacnenie PS4 v Európe a to o 50 eur, teda na 349 eur za základnú 500GB edíciu. U nás však môžeme čakať aj výrazne nižšiu cenu, keďže už pred zlacnením bola na 320 eurách v niektorých obchodoch. Z iného hardvéru Microsoft vydal svoj Xbox One Elite Gamepad, ktorý dopadá v recenziách parádne a vyzerá, že pekne zvýši kvalitu hrania, aj keď všetko má svoju cenu.

Z recenzií sme si tento týždeň priniesli test Xrocker Poleposition stoličky, titul Rememoried, nechýbal NBA 2K16, doplnili sme si to prvou epizódou Minecraft Story Mode, titulom Jotun a aj kvalitným hororom zo starej školy Project Zero: Maiden of Black Water. Pozreli sme sa aj na zvláštny malý titul Corpse of Discovery.  Nechýbal ani náš nový magazín.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk