Týždenník - novinky z Paríža

Tento týždeň nám veľa noviniek priniesla výstava v Paríži, pridali sme si recenziu na Assassin's Creed a aj na Halo 5.

pridal saver 1.11.2015 o 22:48 pod hry
Týždenník  - novinky z Paríža

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám veľa noviniek priniesla výstava v Paríži, pridali sme si recenziu na Assassin's Creed a aj na Halo 5. Oba sú to veľké tituly, zamerané na inú oblasť, kde Halo 5 (9.0) je akcia zameraná na kooperáciu a multiplayer, Assassin's Creed Creed Syndicate (8.5) pre zmenu čistý singleplayerový sandbox. Oba však kvalitné. Keď sme pri recenziách, doplnili sme si to aj Life is Strange (8.5), parádnou epizodickou adventúrou, slabým Car Mechanic simulatorom, ktorý však má dobrý námet a keďže bol Halloween, zhrnuli sme si kvalitné tituly vo videopodobe

Z iných noviniek vás najviac zaujal nude mod Quiet z MGS V, pozreli ste aj našu updatovanú Halo históriu, ako aj prvé zábery z finálnej verzie Fallout 4 a aj porovnanie s E3 verziou. Späť na Steam sa dostal aj Batman Arkham Knight, ktorý sa síce mierne opravil, ale stále nie dostatočne a preto Warner pridáva ku hre všetkých predošlých Batmanov a umožňuje vrátenie hry až do konca roka. Keď už sme pri hrách zadarmo, aktuálne sú zadarmo všetky Tribes hry. Z inej oblasti update dostal aj parádny zablatený titul Spintires a launch trailer nový Tomb Raider.

Z parížskej výstavy nám prišli hlavne PS4 novinky, keďže si tam Sony presunulo svoju konferenciu, ktorú štandardne máva na Gamescome a ohlásili napríklad Detroit od Quantic Dream, ohlásili a rovno vydali motorkové rozšírenie pre Driveclub, ohlásená bola aj ďalšie medzičasť Gran Turismo série, teraz s podtitulom Sport, zrejme bude zameraná na súťaženie. Trailer dostal aj HorizonWild, Uncharted ukázal multiplayer, svoj príchod ohlásil aj Tekken 7 a prvý trailer dostal nový Nier: Automata. Gameplay predstavil Ratchet and Clank, ukázal sa Robinson the Journey od Cryteku a No mans Sky sa odložil až na jún. Postupne tento týždeň budeme spisovať naše dojmy z hier.

Z hardvéru sme toho mali tiež dostatok, benchmarky ukázal mobilný GTX980 čip, ktorý je prakticky rovnako výkonný ako jeho desktopová verzia. Samsung ukázal svoj nový 18-palcový tablet.

Z DX12 oblasti už vyšiel Ashes of Singularity a spolu s ním aj nové benchmarky, teraz konkrétne benchmarky ukazujúce vzostup výkonu pri spojení dvoch rozličných grafických kariet. Zaujímavá funkcia v DX12, vďaka ktorej si budete môcť spojiť či už dve rôzne hi-end karty, alebo vašu starú a novú grafickú kartu, prípadne aj grafickú kartu a grafický čip v procesore. Niet divu, že analytici už odhadujú, že hardverový trh v nasledujúcich rokoch narastie.

Nakoniec si pripomeňme vyhodnotenie zlatých joystickov, ktoré bez väčších problémov ovládol Zaklínač 3.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19865)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk