KickStarter kampaň BattleTech skončila maximálnym úspechom

Splnenie všetkých cieľov ukázalo veľký záujem o novú hru z BattleTech univerza, ktorá vďaka tomu dostane multiplayer i príbehovú kampaň s otvoreným koncom.

pridal roberto 4.11.2015 o 21:05 pod hry
KickStarter kampaň BattleTech skončila maximálnym úspechom

HRY > NOVINKY >

Na konci septembra sme si celkom vyčerpávajúco rozobrali KickStarter kampaň rozbehnutú štúdiom Harebrained Schemes pre BattleTech. Štúdio pod vedením známeho veterána Jordana Weismana práve vtedy prijímalo gratulácie za vysoké známky, ktoré v recenziách vyzbieral Shadowrun: Hong Kong (Metacritic skóre 81) a už od prvých hodín kampane bolo zrejmé, že skončí veľkým úspechom.

Tak sa aj stalo, Battletech má na konte 2.7 milióna amerických dolárov, pritom základná latka bola položená na úroveň 250 tisíc dolárov. Nezostáva iné, iba pogratulovať a pozrieť sa, ako by sa mal úspech kampane prejaviť na konečnej podobe hry.

Vyzbieraním prvého milióna vyslali hráči signál, že majú záujem o príbehovú kampaň. Tá bude podporená krátkymi filmovými prestrihovými scénami pre kľúčové momenty príbehu i významné udalosti bitiek, napríklad príchod na bojisko. Príbeh bude značne voľný a hráč sám vyberie postavu, s ktorou ho prežije. Konkrétnejšie, svojmu veliteľovi vyberie jednu zo šiestich ponúknutých minulostí. Vzhľad veliteľa i mechwarriorov v portrétových náhľadoch budú upraviteľné a poradca i dôležité miesta príbehu a brífingy dostanú dabing.

Pri prekračovaní trojmiliónovej hranice boli splnené ďalšie tri ciele - otvorený koniec príbehu s vedľajšími misiami a kontraktmi, upraviteľnosť základne/lode a príprava legendárnych mechov a mechwarriorov vrátane starých známych z histórie značky BattleTech.

Ultimátnym a posledným cieľom bol PvP multiplayer, ktorý zabezpečilo vyzbieranie 2.5 milióna dolárov. Boje budú prebiehať v rôznych arénach na na Solaris VII. Skillerov poteší matchmaking, ale multiplayer bude pripravený aj na casual návštevníkov a ponúkne rôzne ligy a turnaje.

Všetko vyzbierané nad 2.5 milióna už základnú hru nerozšíri, ale pomôže ju zlepšiť a tiež pomôže financovať tím pracujúci na hre po vydaní. Jeho prvou úlohou by mohlo byť vytvorenie kooperatívneho režimu, kde si hráči zmerajú sily s umelou inteligenciou. Hra by mala byť dokončená a vydaná behom prvej polovice roka 2017.

KickStarter kampaň BattleTech skončila maximálnym úspechom





Páči sa mi!






PC

Vývoj: Harebrained Schemes
Štýl: Stratégia / Taktická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. apríl 2018
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk