Life is Feudal: Your Own vyjde tento mesiac

Stredoveké multiplayerové RPG založené na pomalom a slobodnom rozvoji hraného charakteru, voľnej výstavbe dedín a hradov a bojovaní vo formáciách.

pridal roberto 7.11.2015 o 13:47 pod hry
Life is Feudal: Your Own vyjde tento mesiac

HRY > NOVINKY >

Life is Feudal: Your Own nás nečakane prekvapilo oznámením o blížiacom sa vydaní. Projekt tejto veľkosti od nezávislého štúdia by mohol v early access vydržať roky, ale ruské štúdio Bitbox ho už po 15 mesiacoch preradí medzi dokončené tituly. Plnú verziu nájdete na Steame už 17. novembra.

Life is Feudal: Your Own sa veľmi líši od klasických RPG. Na serveri sa stretáva maximálne 64 hráčov, ktorí dostávajú k dispozícii stredovekú krajinu o rozlohe 3x3 kilometre, pričom každý si môže vytvoriť vlastný server s vlastnými pravidlami a hrať hoci sám alebo iba s pár priateľmi. V takom prípade sa hra mení na viac budovateľskú a partia kamarátov si môže postaviť najprv dedinu, bane, dielne a nakoniec aj celý hrad.

Na otvorených serveroch sa môžu gildy s vlastným územím stretávať v bojoch o pôdu a moc. Unikátny je aj bojový systém, ktorý je založený na pohybe myšou a simulovaní fyzikálnych zákonov. Tímové boje by mali prebiehať vo formáciách, v ktorých dostávajú bojovníci výrazné bonusy. Zaujímavosťou je, že rýchlosť zlepšovania zručností je závislá aj od kvality jedla, takže farmárstvo a kuchárske umenie nie je menej dôležité než kováčstvo, tesárstvo či alchýmia.

Life is Feudal: Your Own vyjde tento mesiac

Early access verzia mala u hráčov zmiešaný úspech. Vyše dve tretiny zákazníckych hodnotení sú kladné, ale mnohým sa nepozdával príliš pomalý postup hrou a objavil sa aj názor, že vyrobiť meč v reálnom svete by bolo jednoduchšie a rýchlejšie, než to urobiť v tejto hre. Tiež je veľa sťažností na to, že hra má ešte stále veľa bugov a bojovať sa takmer nedá kvôli lagom. Autori do plnej verzie prisľúbili podporu DX11, lepší vizuál, veľa optimalizačných úprav a vylepšení, nové animácie, úpravy boja a odstránenie množstva bugov.

Trailer o hre veľa nepovie, ale bude vás ním sprevádzať Sean Bean, filmový Boromir a seriálový Ned Stark, ale tentokrát prežije až do konca.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19877)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk