Týždenník - Týždeň v znamení Blizzconu a príchodu Falloutu 4

Blizzcon nás cez víkend zahltil novinkami od Blizzarduj, doplnili to aj Bioware z ich eventu N7 Day a celý týždeň nám prichádzali novinky z Falloutu 4.

pridal saver 8.11.2015 o 22:56 pod hry
Týždenník - Týždeň v znamení Blizzconu a príchodu Falloutu 4

HRY > NOVINKY >

Blizzcon nás cez víkend zahltil novinkami od Blizzarduj, doplnili to aj Bioware z ich eventu N7 Day a celý týždeň nám prichádzali novinky z Falloutu 4. Napríklad sme videli ako vyzerá Fallout na ultra nastaveniach, porovnali sme si ho aj s Falloutom 3 a autori ukázali aj svoje grafické technológie.

Samotný Blizzcon nám ukázal trailery na všetko možné od Warcraft filmu, cez World of Warcraft Legion, ktorý naplánovali na september, až po Stracraft II Legacy of The Void. K tomu nám priblížli rozšírenie Hearthstone, ohlásili, že Overwatch už nebude free 2 play a vyjde aj na konzoly. Activision ohlásil, že vstupuje do filmového a TV biznisu, kde samostatné štúdio bude mať na starosti adaptácie ich značiek. Začínajú Skylanders rozprávkou a Call of Duty filmom, respektíve aj TV seriálom.

Z iných noviniek nám Sam Lake potvrdil Alan Wake 2, ako aj snahu dostať Quantum Break na PC, čo zrejme nebude problém a Microsoft to tam časom vydá. Z ďalších zaujímavostí Epic predstavil titul nazvaný Paragon, čo zrejme bude multiplayerovka, ale hlavne tento víkend bol aj N7 Day, teda deň Mass Effectu, na ktorý prinieslo Bioware nový teaser na Mass Effect: Andromeda a príbeh porozprávali aj prostredníctvom artov. Nová galaxia na nás už čaká.

Tento týždeň nám prišli aj recenzie a to ako na už vydané Call of Duty: Black Ops III, tak aj na nový Need For Speed. NFS končí len 70, zatiaľ čo Black Ops III hodnotia okolo 8.5, čo je prekvapivo vysoko na nedotiahnutý stav hry, jednu z najslabších kampaní z COD doteraz, možno im to multiplayer vyvážil. Osobne to u mňa zatiaľ vyzerá na oveľa nižšie hodnotenie. Z prichádzajúcich hier už dostala PC verzia Assassins Creed Syndicate svoje požiadavky.

Z recenzií sme priniesli videorecenziu na Halo 5, rovnako videorecenziu na Assassins Creed Syndicate. Doplnili sme to klasickým recenziami na Rebel Galaxy, kooperatívny 3DS titul Legend of Zelda: Triforce Heroes, rovnako kooperatívny Warhammer: End Times - Vermintide a aj nový Driveclub Bikes. Ešte z parížskej výstavy sme priniesli dojmy z multiplayeru Uncharted 4, dojmy z HTC Vive virtuálneho headsetu, alebo reportáž priamo z akcie. Viac noviniek z Paríža nájdete v našej PGW 15 sekcii.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19561)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk