Battlefield 4 čoskoro dostane mapu Dragon Valley ako súčasť free DLC

A Deathmatch ala Noshahr Canals ako bonus.

pridal roberto 13.11.2015 o 9:50 pod hry
Battlefield 4 čoskoro dostane mapu Dragon Valley ako súčasť free DLC

HRY > NOVINKY >

DICE sa ešte minulý rok hráčov opýtalo, ktorá z klasických máp série Battlefield by sa mala dostať do Battlefield 4. Odpoveď bola vcelku jednoznačná, hráči chcú späť Dragon Valley a DICE ju bude mať hotovú ešte tento rok, vyjde na platformy PS4, Xbox One a PC a bude ponúknutá ako súčasť free DLC.

Bolo potrebné urobiť nejaké zmeny, takže mapa ponesie oficiálne meno Dragon Valley 2015. Štartovacím bodom zmien vraj bol veľký rozdiel v dohľade medzi Battlefieldom 2 a Battlefieldom 4, čo DICE vyrovnáva väčšou vertikálnosťou terénu a vrstvou dynamických mrakov. Oblačnosť zároveň ponúkne príležitosť pustiť sa do vzdušných bojov nad oblakmi, mimo dohľad pozemných bojovníkov. Mosty by naopak mali zostať bezo zmeny a ich ničenie a opätovné opravovanie bude patriť k dôležitým taktickým prvkom, tak ako v pôvodnej mape.

Dragon Valley zostáva obrovskou mapou lákajúcou k využitiu vozidiel každého druhu. Conquest na tejto mape bude mať viac vlajok než ktorákoľvek zo súčasných máp Battlefield 4. Tentokrát sa nanej bude dať hrať aj Rush, pričom DICE sa pokúsi hráčov naviesť k taktizovaniu s mostami. Prekvapením je aréna pre Team Deathmatch napodobňujúca mapu Noshahr Canals z Battlefield 3.

Rozsiahlosť mapy je dôvodom, prečo sa štúdio od začiatku sústredilo na trojicu výkonnejších platforiem a vzdalo sa verzie pre Xbox 360 a a PS3. Štúdio ubezpečuje, že to nie je definitívny koniec podpory starších konzol. Dragon Valley 2015 bude súčasťou DLC Legacy Operations a vyjde v rovnakom čase ako Holiday Update, avšak oddelene.





Battlefield 4 čoskoro dostane mapu Dragon Valley ako súčasť free DLC  Battlefield 4 čoskoro dostane mapu Dragon Valley ako súčasť free DLC  Battlefield 4 čoskoro dostane mapu Dragon Valley ako súčasť free DLC
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19749)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk