Čo nám priniesol včerajší Nintendo Direct?

Nintendo nám včera večer predstavilo niekoľko pripravovaných titulov pre Wii U a 3DS

pridal matus_ace 13.11.2015 o 18:50 pod hry
Čo nám priniesol včerajší Nintendo Direct?

HRY > NOVINKY >

Včerajší Nintendo Direct začal spomienkou na bývalého prezidenta spoločnosti Satora Iwatu. Satoru Shibata, prezident európskej vetvy Nintenda, sa poďakoval fanúšikom za odkazy a podporu. Hneď nato ale prišli na rad s hrami, pričom Direct otvorili oficiálnym predstavením The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Hra pôvodne vyšla v roku 2006 pre GameCube a Wii a teraz sa vráti vo vylepšenej podobe. Hra bude podporovať amiibo a dostane aj vlastnú novú figúrku. Hra vyjde 4. marca 2016 v dvoch edíciách. Hneď potom potvrdili, že sa budúci rok (30. výročie značky Zelda) na Wii U dočkáme aj už oznámenej časti, čím Shibata mnohých fanúšikov upokojil, keďže sa už zdalo, že nová Zelda príde na NX.

Dočkali sme sa aj menších noviniek pre The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, videli sme aj novú ukážku z RPG Mario & Luigi: Paper Jam Bros, ktorá nám predviedla súboje s trojicou postáv. Nechýbalo ani predstavenie nového obsahu pre Splatoon. Veľký softvérový update do hry príde dnes. Super Mario Maker sa dočká prehľadného browseru vytvorených levelov na samostatnej internetovej stránke. Napríklad si môžete cez telefón na stránke označiť zaujímavý level, ktorý si neskôr na konzole zahráte.

Ďalšia ukážka nás zaviedla na planétu Mira a predviedla úžasné scény z očakávaného JRPG Xenoblade Chronicles X. Hra vychádza 4. decembra a dočká sa bundlu s konzolou aj limitovanej edície. Ďalším prezentovaným titulom bol FAST Racing Neo, ktorý sa predviedol novým trailerom. Hra vyjde budúci mesiac. 19. novembra na Nintendo eShope vyjde vynikajúco vyzerajúca 2D skákačka Typoman.

Legendárna trojica Pokémon Red, Blue a Yellow rozšíri ponuku Virtual Console 27. februára 2016. Hry budú v zásade rovnaké ako v minulosti, ale ponúknu možnosť využiť bezdrôtové pripojenie 3DS napríklad na vymieňanie Pokémonov. Kooperatívne akčné RPG Final Fantasy Explorers ukázalo gameplay zábery a aj štvoricu tried: tank, healer, support a damage. Celkovo hra ponúkne viac ako 20 profesií s vlastnými schopnosťami.

Shadow Mewtwo sa opäť ukázal v ďalšom videu z bojovky Pokkén Tournament a postava navyše dostane vlastnú amiibo kartičku, čo je možno škoda, keďže figúrka by jej svedčala viac. Hra vyjde na jar 2016. Nový gameplay aj CGI trailer predviedol Star Fox Zero, ktorý vyjde v apríli 2016. Nasledovala prezentácia pripravovaných amiibo postavičiek a kariet a ukážky 3DS titulov Pokémon Super Mystery Dungeon, Hyrule Warriors: Legends (25. marec 2016), Bravely Second: End Layer (prvý štvrťrok 2016 a hra sa dočká aj veľmi peknej zberateľskej edície), Dragon Quest VII a VII (obe v roku 2016). Ukázali sa aj 3 verzie Fire Emblem Fates spolu so špeciálnou edíciou, ktorá ponúkne všetky 3 príbehy a artbook. Direct zakončili novým trailerom na Super Smash Bros., ktorý nám predstavil nového bojovníka, ktorým je Cloud z Final Fantasy VII.

Celý Nintendo Direct si môžete pozrieť zo záznamu:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19554)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk