Týždenník - Pád Pornhubu pre Fallout a Laru

Sezóna je vo svojom vrchole a tento týždeň nám to predviedol ako Fallout 4, tak aj Lara v Rise of The Tomb Raider. Sťažoval sa na nich aj Pornhub.

pridal saver 15.11.2015 o 22:56 pod hry
Týždenník - Pád Pornhubu pre Fallout a Laru

HRY > NOVINKY >

Sezóna je vo svojom vrchole a tento týždeň nám to predviedol ako Fallout 4, tak aj Lara v Rise of The Tomb Raider. Sťažoval sa na nich aj Pornhub. Tomu totiž o 10% klesla návštevnosť na celý deň po vydaní hier.  Oproti Porhubu však Youporn má na to svoj liek a rozšíril svoje tímy profesionálnych PC hráčov o jeden mužský a jeden ženský tím CS-GO. Asi vedia prečo idú práve po PC hráčoch, lebo štúdia akurát zistila, že PC hráči sú v posteli najlepší.

Z hier sa nám skloňovali tri tituly a to Fallout 4, Rise of The Tomb Raider a aj Call of Duty Black Ops 3. Zatiaľ sme síce pre Fallout 4 ešte nestihli spraviť recenziu, ale tém bolo okolo neho dostatok, keďže prekonával rekordy v predávanosti a aj hrávanosti. Špeciálne na Steame, kde už má cez 1,7 milióna kusov a súčasne ho hralo rekordných 475 tisíc hráčov. Pozrel sa na neho aj Conan O'Brien v svojej Clueless gamer relácii.

 

Oproti tomu už na Rise of The Tomb Raider máme aj recenziu aj videorecenziu a Lara si v nej zaslúžila desiatku za svoj výkon. Je to parádna hra, ktorá kombinuje priamočiare akčné oblasti, otvorené prostredia, logické hrobky, RPG parametre, dopĺňa to množstvo vedľajších činností. Celé to uzatvára ďalšia kapitola príbehu mladej Lary Croft. Jednoducho autori ukázali, že reštart série pôjde kvalitou len hore. Navyše už máme naznačenú ďalšiu časť, v ktorej sa zrejme Lara vydá do Mexika, kde strete armádu nemŕtvych.  Znovu sa jej do cesty postaví Trinity organizácia.

Oproti tomu Call of Duty Black Ops 3 skončilo u nás diametrálne odlišne, hodnotenie 5.5 je najnižšie aké sme doteraz COD hre z hlavnej série dali. Je to hlavne pre Treyarch, ktorý svoju tretiu časť Black Ops série nezvládol. Síce zvládol skopírovať multiplayer a spraviť mu pár máp, a niečo do seba má aj prvá epizóda zombie kampane, ale ako kampaň, tak aj optimalizácia sú odfláknuté. Špeciálne kampaň, ktorá je druhým pilierom série je úplne zničená, klasický akčný príbeh vypadol a ostali z toho len kooperačné misie so záplavami nepriateľov.

Z ostatných herných noviniek nám CD Projekt pripomenul Witchera a pridal návod ako využívať možnosti Geralta. EA v Kórei práve predstavilo Need for Speed Edge, nové MMO pokračovanie série pre Áziu, ktoré vyzerá ako online verzia Rivals. K tomu odhalil aj obálku nového UFC. Space Engineers titul dostal planéty a vyšiel aj Starcraft 2: Legacy of the Void, ktorý predal za prvé dva dni 1 milión kusov.

Z hardvéru začína Valve predávať Steam Machine a tie sú sklamaním, špeciálne z výkonového hľadiska Steam OS, ktorý je v hrách výrazne pomalší ako Windows 10 a to v pár testovaných hrách od 20% do 60%. Nie je to pozitívna informácia na štart.

Lepšie začal nový dashboard Xbox One, ktorý konzole priniesol Windows 10 systém, DX12 a aj spätnú kompatibilitu. Pri tejto príležitosti sme si spísali aj históriu dashboardov a Microsoft vypustil inštruktážne video ukazujúce ako spätná kompatibilita funguje. Pripomína tým Sony video, v ktorom ukazovali požičiavanie hier.

Z iných recenzií sme priniesli ešte Anno 2205, kvalitné pokračovanie stavby mesta, ohodnotili sme aj zvláštny titul Stairs a pridali preview na Ratchet & Clank remake, ako aj na nový Gravity Rush 2 pre PS4.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk