Ako aktivovať a spustiť spätne kompatibilné Xbox360 hry na Xbox One?

Spísali sme niekoľko situácii, ktoré sa vám môžu vyskytnúť pri Xbox360 tituloch na Xbox One a pomôcť vám v ich aktivovaní.

pridal saver 16.11.2015 o 19:50 pod hry
Ako aktivovať a spustiť spätne kompatibilné Xbox360 hry na Xbox One?

HRY > NOVINKY >

Spísali sme niekoľko situácii, ktoré sa vám môžu vyskytnúť pri Xbox360 tituloch na Xbox One a pomôcť vám v ich aktivovaní. Totiž:

- Ak máte Xbox360 hru na DVD stačí ho vložiť do Xbox One. Tu ale musíte čakať, kým si systém stiahne update na hru. Presnejšie je to kompletne celá hra so zapracovanou spätnou kompatibilitou a teda okolo 8GB. Samozrejme, ak máte DVD verziu hry, vždy musíte mať DVD v mechanike, keď budete chcieť hru hrať.

- Ak máte hru digitálne zakúpenú Xbox360 hru, objaví sa vám rovno v ponuke hier na Xbox One a stačí si ju dať stiahnuť a môžete hrať. Ak sa neobjaví, ešte nie je dostupná.

- Staré digitálne Xbox 360 hry si môžete kúpiť cez Xbox360 alebo Xbox.com. Na Xbox One Store totiž momentálne majú len tlačidlo Bundle, ktoré nič nespraví. A teda minimálne zatiaľ sa nedajú cez novú konzolu kúpiť. 

- Free gold hry pre Xbox360, ktoré budú teraz všetky spätne kompatibilné na Xbox One, si musíte aktivovať buď cez Xbox360 alebo Xbox.com stránku. Pritom rátajte, že na Xbox.com stránke zvyknú tieto hry napriek tomu, že sú zadarmo, vyžadovať zadanú kreditnú kartu, priamo na xbox 360 konzole to nie je potrebné. Rovnako na Xbox One zatiaľ majú len Bundle odkaz.

- Samozrejme, vaša Xbox 360 hra musí byť v zozname momentálne stovky podporovaných titulov.  Do ponuky budú postupne pribúdať ďalšie tituly. Tu bude vždy aktuálny zoznam  - www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility

- Spätne kompatibilné hry sú region free

Technicky idú spätne kompatibilné hry prakticky rovnako ako keď ich hráte na Xbox360, aj s celým Xbox Live a menu. Teda podporované hry môžete stále hrať s priateľmi, ktorí hrajú na Xbox360, rovnako sa aktivujú aj uložené pozície v hrách z cloudu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk