NextGen Expo 2015 je za dverami

Predstavujeme vám všetko, čo potrebujete vedieť o NextGen Expo 2015, ďalšom ročníku našej digitálno-lifestylovej show

pridal SECTOR 17.11.2015 o 20:29 pod hry
NextGen Expo 2015 je za dverami

HRY > NOVINKY >

Čo máte na pláne cez víkend? Leňošiť, hrať sa, pracovať? Ak sa ho rozhodnete stráviť spolu s nami, opäť sa môžete tešiť na to, že Vianoce prídu o mesiac skôr. Pripravili sme pre vás už šiesty ročník hernej show NextGen Expo.

NextGen Expo 2015 prinesie mnoho noviniek, no taktiež sa môžete spoľahnúť na to, že to najdôležitejšie sa nezmenilo. Opäť sa tak môžete tešiť na dva dni plné zábavy, ktoré vám spestria tie najnovšie herné hity, technologické novinky, zaujímavé prednášky od herných vývojárov a iných odborníkov, či rôzne turnaje a súťaže, ktoré sa postarajú o to, že si na svoje príde naozaj každý a nejaké veci si od nás odnesú nielen „lapači“, ale aj tí, čo o ne poctivo zabojujú.

Niečo z domácej kuchyne prezradí Peter Nagy zo štúdia Games Farm, ktorý vám predstaví neľahkú cestu titulu Shadows: Heretic Kingdom a Tomáš Pelák vám priblíži, ako nádejný titul Elveon vstal po rokoch z mŕtvych. Ondrej Macko vám zas predstaví moderné technologické vychytávky a s Jurajom Redekym sa obzriete do minulosti na vývoj herných ovládačov. Marián KurucFilip Fisher vo svojich prednáškach poskytnú rady tým z vás, ktorí sa aktívne zaujímajú o herný vývoj. Marek Rosa, známy vývojom hier ako Space Engineers a Medieval Engineers vám zas predvedie nový projekt umelej inteligencie. Pozrieť sa taktiež budete môcť na FPS ako stolovú hru alebo bojovú hru s dronmi. A vôbec prvý raz v našom regióne si budete môcť vyskúšať aj virtuálnu realitu s HTC Vive, ktoré sa predstaví exkluzívne na NextGen Expo.

Ak patríte medzi súťažné typy, nemusíte sa báť, že by vás na výstave nič neoslovilo. Tí najlepší sa proti sebe postavia v populárnej MOBA hre League of Legends. Odviazaný mix akcie a športu zas poskytne turnaj v hite Rocket League, pričom nebude chýbať ani tradičné športové zastúpenie, o ktoré sa postará NHL 16. Virtuálni jazdci zabojujú o skvelé ceny vo Forza Motorsport 6, skúsení kartári sa môžu tešiť na Hearthstone a každý s rýchlymi prstami môže skúsiť šťastie v bleskovom turnaji s hrou Spectra. A to ani zďaleka nie je všetko.

PC, PS4, Xbox One, novinka od Nvidie a ďalšie budú pripravené len pre vás, aby ste si na nich vyskúšali to najnovšie a najlepšie. Na svoje si však prídu aj fanúšikovia stolových hier, pre ktorých sme opäť v spolupráci s iHRYsko.sk pripravili samostatnú sekciu. Po novom sa budete môcť zastaviť a podebatovať aj na tému seriálov a filmov so Serialy.sk.

Nebude chýbať ani TOMBOLA a na svoje si prídu tiež fanúšikovia YouTube scény, keďže v sobotu aj nedeľu vás prídu pobaviť špeciálni hostia GogomanTV, Selassie, Expl0ited, Matúš, Asimister a ďalší. V sobotu niektorí z nich pomôžu Ondrejovi Mackovi pri jednom z jeho obľúbených crash testov hardvéru a to najdôležitejšie, na hlavnom pódiu pokrstíme ešte čerstvú Gogovu knihu s názvom Chalan z internetu.

Tento rok nemusíte kupovať žiadne lístky. NextGen Expo 2015 totiž bude otvorené pre každého úplne zadarmo. 21. a 22. novembra vám otvoríme svoje brány v nákupno-zábavnom centre Bory Mall, pričom prednášky bude hostiť kino Cinemax. O kvalitný zážitok tak budete mať postarané. Prvých 500 záujemcov navyše bude mať možnosť zakúpiť si 7-palcový tablet s operačným systémom Windows 8.1 za akciovú cenu 39 eur.

Chcete vedieť viac? Zostaňte verní Sectoru, sledujte oficiálnu stránku NextGen Expo 2015, kde nájdete program na pódiu, turnaje a registrácie do nich, všetky prednášky, informácie o seriálovej sekcii a mnoho ďalšieho. Taktiež môžete navštíviť stránku eventu na Facebooku, či si pozrieť fotky alebo videá z minulých ročníkov.

Organizátorom NextGen Expo je SECTOR.sk – najčítanejší herný portál na Slovensku s denne aktualizovanými novinkami a recenziami zo sveta hier. Ako jediný mapuje priamo z miesta konania herné udalosti E3 z Los Angeles, GamesCom z Nemecka a Tokyo Game Show z Tokia. Herný obsah dodáva a úzko spolupracuje aj s printovými médiami.





NextGen Expo 2015 je za dverami  NextGen Expo 2015 je za dverami  NextGen Expo 2015 je za dverami
NextGen Expo 2015 je za dverami  NextGen Expo 2015 je za dverami  NextGen Expo 2015 je za dverami
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18441)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk