Týždenník - Fallout 4, Need for speed a Nextgen Expo

Uplynulému týždňu vládli Fallout a Need for Speed, doplnilo ich vydanie PC verzie Assassins Creed Syndicate a aj Nextgen Expo.

pridal saver 23.11.2015 o 12:55 pod hry
Týždenník - Fallout 4, Need for speed a Nextgen Expo

HRY > NOVINKY >

Uplynulému týždňu vládli Fallout a Need for Speed, doplnilo ich vydanie PC verzie Assassins Creed Syndicate a aj Nextgen Expo. Víkendové Expo si ešte zhrnieme a spustíme aj tombolu, v ktorej sa budú dať získať zaujímavé ceny od pc doplnkov až po konzolu (zatiaľ je na tombolu spravená registrácia mailov. Na ne sa vám ozveme keď bude tombola spustená)  K zapojeniu nie je potrebný žiadny lístok a teda sa môžete zapojiť aj ak ste na výstave neboli.  Mimochodom mali sme najnavštevovanejšie expo doteraz a Bory mallu sme spravili rekord v návštevnosti. Žiaľ malo to aj tienistú stránku a Subway bol vypredaný už okolo obeda.

Z recenzii, sme si tento týždeň priniesli recenziu na Fallout 4, ten rovno dostal už kvalitnejšie nude mody a aj zaujímavý mod, ktorý vráti do hry plné dialógy. Recenziu od nás dostal aj Need for Speed, kde ak od neho nečakáte niečo čím nie je môže vás pekne zabaviť. Len stále škoda toho vynúteného online pripojenia.

Z recenzii sme ešte priniesli videorecenziu na Witcher 3 expanziu Hearts of Stone, a rovnako aj Call of Duty Black Ops 3 ,  zo štandardných recenzii sme sa pozreli na prvú sériu Game of Thrones, kde už bola potvrdená aj druhá. Pre farmárov tu máme recenziu na Farm Expert 2016, konkurenciu Farming simulátora.

Tento týždeň vyšla aj PC verzia Assassins Creed Syndicate, ktorá funguje oveľa lepšie ako Unity aj keď treba rátať s tým, že je to stále požiadavkami náročnejšia hra ale hrateľnostne veľmi dobrá. Ak máte radi štýl Assassina, alebo históriu a tentoraz špeciálne históriu Londýna, nemáte nad čím váhať. 

Z iných noviniek napríklad tento týždeň prvý Crysis dosiahol 8 rokov a stále vyzerá parádne, špeciálne s modmi. Autori Dead or Alive Xtreme 3 znovu ukázali primárne zameranie ich hry. Popritom ešte boli leaknuté zaujímavé informácie z Mass Effect Andromeda a Just Cause 3 sa nám predviedlo v plných detailoch na PC v 4K rozlíšení.

Z hardvéru tento týždeň Nvidia znovu predstavila svoj kvalitný Shield Tablet, ktorý je teraz o stovku lacnejší a stále jeden z najrýchlejších v 3D grafike. Gamepad tiež nie je zlý, aj keď zbytočne masívny. Ešte si o tom napíšeme podrobnejšie.  Popritom AMD vydala svoju novú R9 380x kartu, tá má síce čip z minulého roku, ale nastavená aby vykryla dieru konkurencie medzi GTX960 a GTX970, ako výkonom, tak aj cenovo. Z konzol Sony ukázalo prvé testy PS2 emulovaných hier na PS4.

Nakoniec sme si priniesli aj nové číslo Sector magazínu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk