Týždenník - Čierny piatok vypredával všetko

Tento týždeň sa niesol v znamení výpredajov a to ako v štandardných obchodoch, tak aj v digitálnych.

pridal saver 29.11.2015 o 22:38 pod hry
Týždenník - Čierny piatok vypredával všetko

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol v znamení výpredajov a to ako v štandardných obchodoch, tak aj v digitálnych. US tradícia čierneho piatku sa totiž rozšírila po celom svete a všetci sa na tom vezú. U nás to síce nie je také dramatické ako v Amerike, kde sa ľudia bijú o posledné kusy zľavneného tovaru, ale obchody radi zľavia aspoň niekoľko tovarov. Spísali sme si ich aj tu a hlavne vynikali obe konzoly, ktoré išli v zľavách od 279 do 299 eur, čo sú parádne ceny na to, že  ich len nedávno predávali po 399 eur. Niektoré zľavy stále trvajú a niekto ešte má pár kusov na sklade. Takže ak chcete, môžete ísť do toho. Zľavy mal aj Steam a aj ďalšie eshopy.

 

V US už máme prvé vyhodnotenia, ktoré ukazujú, že obe konzoly Xbox One aj PS4 sa predávali medzi najlepšími piatimi produktami,a uvidíme, ktorá z konzol nakoniec v Amerike vyhrá tento mesiac. Zo zaujímavostí na čierny piatok reagovali aj tvorcovia hier a v Christmas Shopper simulátore si nákupný chaos môžete vyskúšať.

Zo samotných hier sme tu mali napríklad prvú hodinu z Just Cause 3,  porovnanie grafiky The Crew Wild Run, ktoré vyzerá oveľa lepšie ako predchodca a znovu ho teraz vylepšil aj posledný patch. Vylepšuje sa aj Need For Speed, ktoré dostane patchom nové autá a neony a pre zmenu Star Wars dostane cez DLC nové mapy aj zadarmo.

Čo sa týka konzol, Xbox360 práve dosiahol 10 rokov, čo už je pekné výročie. Pritom za tie roky predal okolo 90 miliónov kusov. Oproti tomu obe Xbox One a PS4 konzoly sa práve dožívajú 2 roky a myslím, že práve dnes sú to presné dva roky, čo u nás vyšla PS4. Zatiaľ stručnú históriu oboch konzol si ešte preberieme.

Okrem toho začali už vychádzať aj rebríčky hier a zariadení roka, kde Time.com už svoje prniesol a najlepším zariadením roka je Hololens, hrou je mobilná zvláštnosť Prune, ale druhý je Rise of the Tomb Raider. V rebríčku nechýba ani Witcher 3.

Z hardvéru sme tu mali prvé testy na Gigabyte GF 980ti s vodným chladením, ktoré ide o 20-30% rýchlejšie ako klasická verzia, s pretaktovaním aj 40%. Je síce o stovku drahšia, ale 40% je už masívne zrýchlenie a pekne s ňou zvládnete aj 4K rozlíšenia. Síce náročnejšie hry nedáte na 60 fps na maxime, ale aspoň už nelezú pod 30 fps.

K tomu spoluprácu ohlásilo Lenovo a Razer, ktorí začnú budúci rok vydávať hernú líniu zariadení. Obom to určite pomôže, keďže Lenovo tak dostane hernú sériu so známym menom a Razer konečne vyššie predaje.

Nakoniec sme tu ešte mali informáciu, že Dead or Alive Extreme 3 (natriasačka pŕs dievčat z DOA bojovky na pláži) nepríde na západ. Koei jednoducho odmietlo hru na západe vydať pre situáciu, ktorá tu vládne. A teda feministky tu úradujú a rozoberajú každú podozrivú hru. Na druhej strane, iní vydavatelia by to radi vydali, ak im to Koei povolí. Rovnako tvorca DOA série naznačuje, že za tým celým je niečo viac a celé to bolo od začiatku plánované len pre Áziu. Totiž dievčatá v hre sú takmer všetky len z Ázie. Okrem toho tvrdí, že je to len orezaná kópia DOAX2.

Nakoniec z Japonska nám prišlo aj ohlásenie free 2 play verzie PES 2016 futbalu, ktorý vyjde už budúci mesiac.

Zhrnuli sme si Need for Speed sériu, priniesli sme si Fallout 4 videorecenziu a aj videorecenziu na Need for Speed. Zo štandardných recenzií sme sa pozreli na Escapist Walking dead verziu, Sword Coast Legends, NeverMind,  japonský Ar Nosurge plus, zábavný tenis v Mario Tennis Ultra Smash a aj motorky a štvorkolky v MX vs ATV Supercross Encore.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk