Najlepšie módy pre Fallout 4

Oficiálne módovacie nástroje ešte nie sú, ale viacero módov už stojí za pozornosť. Uľahčia výstavbu, dodajú krajšie textúry, nahradia psa väčšou potvorou...

pridal roberto 3.12.2015 o 8:34 pod hry
Najlepšie módy pre Fallout 4

HRY > NOVINKY >

Open-world hry od Bethesdy a móderská komunita sú ako jing a jang, Newton a jeho jablko, Peter a Pavol, proste nerozlučne spojené entity a nič na tom nemení ani fakt, že Bethesda sa s vydaním oficiálnych módovacích nástrojov pre Fallout 4 nijak neponáhľa. Zoznam módov je už teraz dostatočne dlhý na to, aby sa oplatilo robiť zoznamy tých najzaujímavejších a tentokrát tu máme to najzaujímavejšie z dlhšieho zoznamu pcgameru.

Full Dialogue Interface

Najprv sa pozrieme na módy vylepšujúce či spríjemňujúce hrateľnosť. O Full Dialogue Interface sme už písali, keďže môže veľmi potešiť tých hráčov, ktorí sú zvyknutí mať plnú kontrolu nad dialógmi a neuspokoja sa s krátkou parafrázou toho, čo ich postava nakoniec povie. Obzvlášť príjemné pri pokusoch o hlbší roleplay a pre puntičkárske povahy.

Najlepšie módy pre Fallout 4

Creature Follower Mod

Ak vám Bethesdou ponúkaný spoločník neprirástol k srdcu, tento mód dá šancu pár ďalším vrátane divokých psov či supermutantov a dokonca verne nasledujúcej, i keď úplne zbytočnej mačky.

Najlepšie módy pre Fallout 4

Docile Ragstags

A keď sme už pri tých NPC spoločníkoch, majú veľmi nepríjemný zvyk naháňať sa za každým zmutovaným jeleňom na ktorého narazíte počas dlhej púte z bodu A do bodu B. Prečo? Pretože zmutované jelene sú nepriateľ. Tento mód nerobí nič iné, iba mení status týchto neškodných potvor z nepriateľského na priateľský. Šťastnú cestu!

Najlepšie módy pre Fallout 4

Lowered Weapons

Ďalší malý mód. Hnevá vás, že vo first-person režime držíte zbraň stále pripravenú vo výške pred sebou ako taký... ? Tak tento mód je pre vás, mimo bojov odkladá zbraň tam, kam patrí.

Najlepšie módy pre Fallout 4

Homemaker a Settlement Supplies Expanded

Po nainštalovaní týchto módov sa nebudete môcť sťažovať na nedostatok vybavenia pre vaše obydlie. Homemaker sa sústredí na praktické veci, ako napríklad zdroje svetla a užitočné rastlinky, v Settlement Supplies Expanded nájdete aj bojové vozidlá a iné "luxusné" veci.

Najlepšie módy pre Fallout 4

Place in Red

Nie, systém výstavby nie je ani približne blízko dokonalosti a červený rámček oznamujúci, že váš plán na vybudovanie a zariadenie dokonalej obývačky sa rúca ako domček z kariet, sa objavuje nepríjemne často. Place in Red robí z červenej modrú a výrazne tak zjednodušuje život v post-apokalyptickom svete.

Najlepšie módy pre Fallout 4

Vendor Caps a iné pomôcky

No čo. Občas sa zdajú pravidlá stanovené autormi príliš nepohodlné, prísne či úplne chybné. Niekoľko módov dokáže život zásadne uľahčiť. Vendor Caps zvyšuje cap-cash obchodníkov, aby mali dosť peňazí na nákup vášho odpa... cenného tovaru. Ďalšie módy si poradia s výškou Settlement Budgetu i nemožnosťou vyrobiť si vlastnú muníciu.

Najlepšie módy pre Fallout 4

Armorsmith Extended

Ďalší mód odhadzujúci obmedzenia. S ním sa dá pod kombinézou nosiť akékoľvek oblečenie, kombinovať klobúky s plynovými maskami a celkovo zlepšuje ich použiteľnosť a dokonca umožňuje vytvárať nové kúsky.

Najlepšie módy pre Fallout 4

Krajšie textúry na oblohe i pod nohami

Krajšie textúry sú niečo, čo tejto hre iste prospeje. Móderi už pripravili balíčky ostrejších textúr pre hviezdnu oblohu, mesiac i pôdu pod nohami.

Najlepšie módy pre Fallout 4

Darker Nights

Jednoducho pre tých, čo sa radi boja.

Najlepšie módy pre Fallout 4

Stalker Lighting

Svet takmer prestal existovať a všadeprítomná šeď a absencia žiarivých farieb vám pomôže nezabudnúť na to. Ak sa chcete vybrať opačnou cestou, v ponuke je aj Enhanced Wasteland Preset.

Najlepšie módy pre Fallout 4

 Fallout 4 Configuration Tool

Veľmi šikovná vecička s prehľadným menu, ktorej použitím sa hráč vyhne nutnosti hľadať jeden po druhom návody či módy riešiace niekoľko menších problémov a nepríjemností a zároveň umožňuje veľmi jednoducho nastaviť zorné pole pre first-person aj third-person pohľad.

Najlepšie módy pre Fallout 4

No a aby ste sa v kope vyššie uvedených i práve vznikajúcich módov nestratili, sú tu Fallout 4 Mod Manager a Nexus Mod Manager. Čím ďalej viac módov využíva Fallout 4 Script Extender, ktorý ochráni originálne súbory pre prípad, že by sa niečo pokazilo.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bethesda / Bethesda
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 10. november 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19768)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk