Nintendo NX nebude len ďalšou verziou Wii alebo Wii U

Tatsumi Kimishima, nový prezident Nintenda, prezradil niečo málo o konzole, ktorú zatiaľ poznáme len ako NX

pridal matus_ace 4.12.2015 o 21:41 pod hry
Nintendo NX nebude len ďalšou verziou Wii alebo Wii U

HRY > NOVINKY >

Zdá sa, že si v Nintende pomaly začínajú uvedomovať svoje chyba a aj keď o pripravovanej konzole s kódovým označením NX ešte nejakú dobu nebudeme počuť, prezident spoločnosti Tatsumi Kimishima v novom rozhovore priblížil, čo to rozhodne nebude. Opäť zdôraznil to, čo už dávno vieme. NX bude iným a teda aj úplne novým zážitkom. Keď sa sám pozrie späť, vidí, aký problém pre nich predstavovalo vysvetľovanie prechodu od Wii k Wii U. Zákazníci jednoducho nevedeli, čo je nový hardvér a čo je v ňom vlastne nové. Možno to mnohí doteraz ani nevedia. Hlavne casual zákazníkov bolo náročné presvedčiť, aby prešli na nový hardvér.

Ak sa obzrieme späť my, začalo to už nešťastne zvoleným názvom a pokračovalo zlým marketingom, ktorý sa sústredil na dotykový GamePad a v pozadí len ukazoval niečo, čo vyzeralo podobne ako pôvodné Wii a prakticky nikdy o samotnej konzole veľa nehovorili. Možno aj preto teraz o NX (ne)hovoria pomerne často a stále opakujú, že to bude niečo unikátne.

Kimishima pokračoval v duchu svojich prechádzajúcich slov a dodal, že môže hráčov ubezpečiť, že nerobia novú verziu Wii alebo Wii U. Bude to niečo jedinečné a odlišné. Je to niečo, kde sa musia úplne vzdialiť od týchto platforiem, aby priniesli niečo nové, čo zaujme zákazníkov. Zdá sa teda, že sa budú úplne dištancovať od Wii rodiny nielen názvom. Už dlho sa šepká, že to bude niečo hybridné. Nintendo si teraz navyše zaregistrovalo patent pre vlastné cloudové riešenie hrania, takže to môže byť naozaj čokoľvek. Uvidíme, ako sa Nintendo zachová v oblasti spätnej kompatibility, ktorá bola vždy ich silnou stránkou. Kimishima ale dodáva, že príprava NX neznamená, že odpíšu Wii U. Stále ho plánujú podporovať a prinášať naň nové hry.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19906)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk