Double Fine sa vracia ku koreňom, pripravuje Psychonauts 2

Razputin sa stáva členom špeciálnej jednotky a zažije nové bláznivé dobrodružstvá.

pridal roberto 4.12.2015 o 11:26 pod hry
Double Fine sa vracia ku koreňom, pripravuje Psychonauts 2

HRY > NOVINKY >

Štúdio Double Fine (Broken Age, Massive Chalice) včera oznámilo pokračovanie svojej úplne prvej hry, šialenej platformovky Psychonauts. Psychonauts 2 má prísť na PC, PS4 aj Xbox One a z financovaním projektu majú pomôcť hráči. Projekt už nájdete na crowdfundingovej platforme FIG, kde je možné hru podporiť, a ak máte státisíce dolárov, tak sa aj stať jej investorom. Zakladateľ štúdia Tim Schafer stanovil cieľ 3.3 milióna amerických dolárov, ktoré sa majú vyzbierať behom 34 dní. Momentálne má na konte prvých 650 tisíc, pričom dve tretiny z toho prišlo od podporovateľov a tretina od investorov.

V príbehu Psychonauts sme sledovali počínanie mladého nadaného Razputina na jeho ceste za členstvom v elitnej jednotke tajných agentov so zvláštnymi schopnosťami, ktorej úlohou je jednoducho ochraňovať svet a jeho rovnováhu. V Psychonauts 2 sa Raz dostane do sídla psychonautov a zisťuje, že oni vlastne potrebujú jeho viac než on ich.

   

Raz sa rýchlo pustí do práce a zo sídla agentov slúžiaceho ako hub bude vyrážať do nových duševných svetov, potápať sa do myslí nových postáv, pomáhať im s bojom proti ich vnútorným démonom a odhaľovať hlboko zakorenené duševné problémy. Popritom si zdokonalí svoje schopnosti a naučí sa aj úplne nové, aby rozlúštil všetky záhady a odhalil sprisahanie.

Kvôli vytvoreniu Psychonauts 2 sa zíde viacero členov pôvodného tímu stojaceho za Psychonauts. K Schaferovi sa vráti skladateľ Peter McConnel, s príbehom a dialógmi pomôže Erik Wolpaw a nadabovania Razputina s Lili sa majú opäť chopiť Richard Horvitz a Nicki Rapp a zoznam bude ešte dlhší.

Podporovatelia majú čakať do roku 2018. Úspech tejto kampane vraj zároveň zvýši pravdepodobnosť, že sa štúdio neskôr pustí aj do projektu Brutal Legend 2.





Double Fine sa vracia ku koreňom, pripravuje Psychonauts 2  Double Fine sa vracia ku koreňom, pripravuje Psychonauts 2  Double Fine sa vracia ku koreňom, pripravuje Psychonauts 2
Double Fine sa vracia ku koreňom, pripravuje Psychonauts 2  Double Fine sa vracia ku koreňom, pripravuje Psychonauts 2  Double Fine sa vracia ku koreňom, pripravuje Psychonauts 2
Páči sa mi!

Zaradené pod: platformer






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Microsoft / Double Fine
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 25. august 2021
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk