Tipy na herné vianočné darčeky

Neviete aké vianočné darčeky kúpiť niekomu, kto obľubuje hry? Prípadne neviete čo kúpiť pod stromček sebe, aby ste tam mali aj niečo iné ako ponožky?

pridal saver 19.12.2015 o 12:22 pod hry
Tipy na herné vianočné darčeky

HRY > NOVINKY >

Neviete aké vianočné darčeky kúpiť niekomu, kto obľubuje hry? Prípadne neviete čo kúpiť pod stromček sebe aby ste tam mali aj niečo iné ako ponožky?

Hry

Z hier máme túto jeseň veľmi dobrú ponuku a k tomu sa dá pekne vyberať aj z letných titulov. Ak náhodou kupujete hru niekomu inému, je potrebné overiť si akú má platformu a hlavne aký štýl hier rád hráva. Pri PC aj aký výkon počítača. Ale ak nechcete hádať jednoducho mu kúpte ak hrá na PC Steam kredity, na Xbox One/ Xbox 360 / Windows Store Xbox Live kredit, a na PS3 / PS4  PSN Store kredit,  alebo kašlite aj na to a v niektorej predajni kúpte darčekové šeky nech si vyberie úplne čo chce sám. Ak však chcete už rovno naservírovať odporúčame nasledovné tituly:

Tipy na herné vianočné darčeky

Just Cause 3 (recenzia 8.5)- PC, Xbox One, PS4 -  Parádna  oddychová explozívna akcia na rozsiahlom území, s vozidlami, lietadlami, helikoptérami. Hráči v nej strávia aj cez 60 hodín.

Star Wars Battlefront (recenzia 8.0) - PC, Xbox One, PS4  - Pre Star Wars fanúšikov je tu multiplayerová akcia, ktorá ponúkne najväčšie boje tohto univerza.

Fallout 4 (recenzia 8.5)- PC, Xbox One, PS4   - Hitovka tejto jesene, ktorá hráčov zavedie do postapokalytpického zničeného a otvoreného sveta. Hra je mix RPG a akcie.

Rise of the Tomb Raider (recenzia 10)- Xbox One, Xbox360 - Ďalšie veľké dobrodružstvo Lary Croft, tentoraz na jej druhej veľkej misii na Sibír. Hra je veľmi dobrá akčná adventúra, s pekným príbehom a otvorenými časťami sveta.

Assassins Creed Syndicate (recenzia 8.5)- PC, Xbox One, PS4 - Príbeh zabijakov pokračuje v industriálnom Londýne roku 1868, kde hráči s dvomi postavami oslobodia mesto od templárov.

Halo 5 (recenzia 9.0)- Xbox One - Pokračovanie akčnej sci-fi série s Master Chiefom, teraz s kooperačnou kampaňou a rozšíreným multiplayerom o nový veľký mod.

Call of Duty Black Ops III (recenzia 5.5)- PC, Xbox One, PS4 - Teraz síce nové Call of Duty veľmi neodporúčame, keďže kvalitatívne je slabšia, ale pre fanúšikov série zrejme povinnosť. Tu ale rátajte s tým, že Xbox360 a PS3 verzie nemajú splitscreen, nemajú kampaň a ponúkajú len online multiplayer.

Witcher 3 (recenzia 10)- PC, Xbox One, PS4 - Povinnosť pre fanúšikov RPG fantasy hier, ak ju ešte doma nemáte, alebo  ten komu chcete kupovať ho nemá, je to istota. Plus môžete dokúpiť rovno rozšírenie Hearts of Stone

Until Dawn (recenzia 8.0)- PS4 - interaktívny zážitok v štýle teenagerských hororových filmov. Koľko postáv vám v hre prežije?

Forza motorsport 6 (recenzia 9.0) - Xbox One -  Pre fanúšikov rýchlych áut vyšla nová časť Forzy, ktorá ponúka stovky áut, desiatky tratí a kvalitné ovládanie áut.

Uncharted Nathan Drake Collection (recenzia 9.0) - PS4 - Pôvodné tri časti Uncharted série z PS3 konzoly sú  teraz remastrované do lepšej grafiky pre PS4. Ak ste nehrali a máte PS4 oplatí sa zobrať.

Metal Gear Solid V (recenzia 10) - PC, Xbox 360, PS3, PS4, Xbox One - Pokračovanie klasickej stealth série MGS, teraz v otvorenom prostredí a s rozšírenými možnosťami.

Pre deti, ktoré sa radi hrajú s figúrkovými hrami, pozrite nové pokračovanie Disney Infinity 3.0,  veľmi dobré je Lego Dimensions, kde postavičky skladajú z lega a následne presunú do hry, alebo nové pokračovanie Skylanders Supercharger.

Plus môžete pozrieť veľa ďalších titulov ako GTA V, ktoré je už aj na PC,  pre fanúšikov sims je už Sims 4, futbal samozrejme nový ročník FIFA 16, pre traktoristov Farming Simulator 15, otvorené svety pekne servíruje Far Cry 4 a zo stratégii môžete zobrať Starcraft II Legacy of the Void.  Ak máte WiiU konzolu nevynechajte Mario Maker. Z tanečných hier určite zoberte Just Dance 2016. 

Konzoly

Z konzol teraz máte pekný výber novej a starej generácie.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Xbox360

Zo starej generácie sa stále oplatí hlavne pre deti kúpiť Xbox360 s Kinectom. Ten ponúka pekný výber pohybových hier, ktoré vydržia zabávať aj roky. Špeciálne edícia s 500gb diskom s Kinect Adventures a Kinect Sports 1 a 2 (za 329 eur) je veľmi dobrá, tam sa už nemusíte o nič starať, alebo ak chcete radšej aj autíčka, tak je aj 500GB konzola s Kinect Adventures, Kinect Sports 1 a Forza horizon (napríklad tu za 319 eur). Ak chcete lacnejšiu verziu takXbox360 4GB s Kinectom je od 277 eur, tam máte v balení Kinect Adventures hru.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Playstation 4

Z nových konzol je teraz  Playstation 4 500GB dostupná za peknú cenu od 282 eur, k tomu niektoré obchody pridávajú za 299 eur aj Playstation TV. S ním môžete napríklad streamovať obraz z konzoly na druhú TV, alebo hrať malé PS Vita hry. Verzia s väčším 1TB diskom ide od 342 eur.

Z hier sa k Playstation 4 sa z aktuálnych hier oplatí kúpiť Until Dawn, Bloodborne, Uncharted kolekcia, alebo niektorý z ďalších titulov, ktoré sme vypísali vyššie. Samozrejme daná hra musí mať platformu PS4.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Xbox One

Xbox One teraz dostanete v 500GB verzii od 309 eur a v 1TB verzii ide od pekných 319 eur. Ak by ste chceli najlepšiu verziu, určite berte 1TB SSHD verziu s Elite gamepadom za 489 eur.  Ak by ste chceli verziu pre pohybové hry s Kinectom, tak tá ide od 429 eur, ale ešte tam nie je taká veľká pohybových ako v Xbox360. Pre deti sa oplatí viac Xbox360, ale ponúka nie je zlá, je tam už Kinect Sports Rivals, Xbox fitness, séria tanečných hier ako Dance Central a Just Dance a rôzne menšie digitálne tituly. Balenie s Dance Central, Kinect Sports a Zoo tycoon je za 499 eur.

K Xbox One sa z aktuálnych hier oplatí kúpiť Rise of the Tomb Raider, Halo 5,  Forza Motorsport 6, alebo aj Gears of War Remastered, Halo kolekciu alebo Forza Horizon 2. Plus niektorý z ďalších titulov pre Xbox One, ktoré sme vypísali hore.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Nintendo WiiU

Ak rozmýšľate nad WiiU, je to otázna konzola, má síce niekoľko dobrých exkluzívných titulov a dotykový ovládač, ale už budúci rok sa možno dočkáme od Nintenda novej konzoly. Nintento ešte síce sľubuje podporu WiiU, ale zázraky tam už nečakajte.  Ak si však chcete užiť Mario a Zelda tituly je toto jediné miesto.

Samotnú konzolu kúpite už od 199 eur v Basic verzii s 16GB miestom alebo v zaujímavejšom Premium 32GB balení so Super Mario Maker titulom od 250 eur. 

Ku konzole si dokúpte napríklad Xenoblade Chronicles X, Mario Maker, Mario Kart 8, alebo Yoshi’s Woolly World.

 

Prislušenstvo

Ak neviete čo v hrách, môžete sa zamerať na doplnky. Či už k PC alebo konzolám, máte množstvá doplnkov na hranie od gamepadov, cez volanty, myši až po repoduktory. Tento rok nám prišli dva kvalitné volanty

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Logitech G920 a Logitech G29 volanty

Oba volanty sú pre PC, ale G920 (od 369 eur) je kompatibliný aj s Xbox One a G29 (rovnako od 369 eur) s PS4. Pri Xbox One sa už kvalitný volant oplatí zobrať, má tam totiž už dve Forza Motorsport hry, k tomu Forzu Horizon 2 ako aj Project Cars. PS4 ešte na svoje Gran Turismo čaká, ale menšia verzia vyjde už budúci rok a G29 zatiaľ môžete využiť na Project Cars alebo aj Driveclub.  Plus samozrejme obe konzoly majú Crew, alebo Need For Speed tituly. Na PC síce oba volanty môžete používať, ale lepšie vyjde starší G27, ktorý sa od nových veľmi nelíši a zrejme má aj lepšiu kompatibilitu.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Xbox One Elite Controller  od 139 eur

Ak chcete pekný darček či už pre Xbox One alebo PC hráča, Elite controller je prémiový gamepad upravený na profesionálne hranie, s vymeniteľnými páčkami, d-padom, s kvalitnými materiálmi a vysokým komfortom hrania. Len malý problém je v tom, že teraz ho už len ťažko zoženiete.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Klávesnica G910 Orion Spark

Ak chcete sebe, alebo niekomu urobiť radosť, od 150 eur dostanete kvalitnú mechanickú klávesnicu s voliteľnými farebným podsvietením G910. Síce už nemá displej ako predchádzajúce G19 alebo G15, ale to si teraz pekne vynahradíte mobilom alebo tabletom, pre ktoré ma Logitech aplikácie ukazujúce napríklad záťaž procesora a grafiky.

Tipy na herné vianočné darčeky

Xrocker Poleposition

Niečo netradičnejšie pre hráčov je určite herné kreslo, ktoré môžu použiť ako pri hraní k TV, alebo PC. Má ozvučenie, subwoofer, vibrácie vďaka čomu hru lepšie hráč precíti. Nehovoriac o pohodlí. Cenovo ide od 300 eur.

PC hardvér

Z PC hardvéru je výber veľmi široký, ale máme niekoľko typov z rôznych oblastí.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

GTX 970 a GTX960

GTX970 je zrejme najpredávanejšia grafická karta posledného roka a jhe stále dobrá kúpa, Má vysoký výkon a prijateľnú cenu. V rôznych verziách ju kúpite od 350 eur.  Veľmi dobre je rozbehnutá aj GTX960, ktorá ide od 240 eur, je síce výkonovo o úroveň nižšie.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Samsung 850 250GB

SSD disky išli počas roka pekne dole pod 100 eur už kúpite kvalitný Samsung s 250GB miestom. Je to úplne dostačujúce na systémový disk. K tomu ešte 1 alebo 2TB SSHD a máte veľmi kvalitnú konfiguráciu diskov.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

25" Dell U2515H UltraSharp

Z monitorov máte síce veľký výber, ale pozrite sa napríklad na 25 palcový Dell. Ponúka kompromis medzi malými a veľkými monitormi pritom pri rozlíšení 1440p s IPS panelom s parádnymi farbami a slušnou rýchlosťou. Dostanete ho od 311 eur. 

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Acer Predator 15

Ak by ste chceli kvalitný herný notebook siahnite po Acer Predatore, má kvalitné vyhotovenie, veľmi dobré chladenie a samozrejme aj parádny výkon. kde majú verzie s GTX970m alebo GTX980m čipmi. Prakticky je to notebook s výkonom desktopu. Ceny idú od pekných 1330 eur s 970m a i5, nechýba verzia s i7 procesorom za 1600 eur. GTX980m verzie začínajú na 2170 eur  s i7 a 16GB ram a vyššia verzia s 32GB RAM je za 2530 eur.

 

Tipy na herné vianočné darčeky

MSI Nightblade

Pod stromček nebudeme skladať PC, ale ak by sme vybrali kompletný tak určite MSI Nightblade. Je to mini PC s GeForce 970 OC a i5 procesorom za veľmi slušných 1064 eur.   Pekná cena za ktorú ledva poskladáte GTX970 PC sami, tu to už máte pripravené. Plus má aj Windows 10.

 

Tablety

Tabletom pod stromček nič nepokazíte a vždy sa dajú využiť. Ak však chcete herne ladený, je tu jedna veľmi dobrá možnosť

 

Tipy na herné vianočné darčeky

Nvidia Shield Tablet K1

Nvidia reštartovala svoj Nvidia Shield tablet a to vo veľkom štýle. Ponúka v ňom vysokú kvalitu a rýchlosť a to za cenu, ktorou prakticky podlieza lacné Acer a Asus tablety. Za 199 eur v ňom dostanete 1920x1200 rozlíšenie, kvalitný displej, K1 čip, na ktorom vám pôjdu všetky hry rýchlo. Tablet umožňuje aj pripojenie na TV a ovládanie gamepadom (dokúpite ho za 59 eur), alebo aj streamovanie hier z PC, alebo aj z internetu. Dokúpiť sa dá aj magnetický cover, alebo pero.

 

Hračky

Hračky sú  veľmi obľúbeným darčekom pod stromček, a vyberme si niektoré nezaujímavejšie.

Tipy na herné vianočné darčeky

Sphero BB 8 Star Wars

Malý droid podľa nového Star Wars filmu, ktorý vybral Time.com ako najlepšiu hračku roka, alebo je aj najpredávanejšia na amazone. Je to diaľkovo ovládaný robot cez mobil iOS alebo Android a následne jazdí po izbe, ovládate ho aj hlasom a má vlastné zábavné pohyby. Je to prakticky inteligentná guľa. Dostanete ju od 170 eur

Tipy na herné vianočné darčeky

Syma RC dron X5SW Explorers 2

Hitom sú teraz aj drony a v prijateľnej cene si pozrite Syma RC dron s kamerou a príjmom obrazu na mobil. Stojí 99 eur, aj keď 7 minútová výdrž batérie a 130 minútové nabíjanie dosť obmedzuje zábavu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19556)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk