Nintendo prezradilo zopár detailov o svojich mobilných hrách, aj o novom programe

Reggie Fils-Aime z amerického Nintendo prezradil zopár detailov o ich mobilných hrách a aj pripravovanom vernostnom programe My Nintendo

pridal matus_ace 14.12.2015 o 15:24 pod hry
Nintendo prezradilo zopár detailov o svojich mobilných hrách, aj o novom programe

HRY > NOVINKY >

Reggie Fils-Aime z amerického Nintendo prezradil zopár detailov o ich mobilných hrách a aj pripravovanom vernostnom programe My Nintendo, ktorý nahradí zrušený Club Nintendo, ktorý nedokázal zastrešiť ich víziu. V rozhovore pre Time Reggie najskôr zopakoval to, čo už spoločnosť dala vedieť skôr - ich mobilné hry nebudú len porty. Robia od podlahy úplne nové hry, ktoré majú ponúknuť zábavný zážitok a ťažiť z toho, čo robia smartfóny najlepšie. Navyše dodal, že ich mobilné hry môžu vytvárať iný dojem.

Pracovali na tom, aby vytvorili mobilné aplikácie, ktoré využívajú Nintendo značky v zmysluplnej forme. Vedia, že z nich pôjde iný pocit, no to je v poriadku. Nehanbia sa za to, že robia veci inak ako ostatní. Taktiež si veria s tým, že dokážu aj na mobilné zariadenia priniesť prekvapivý a zábavný zážitok, rovnako ako to robia na dedikovaných konzolách a handheldoch. Ich prvou mobilnou hru bude Miitomo a vyjde v roku 2016. Do roku 2017 by mali priniesť celkovo 5 mobilných hier.

V rozhovore sa taktiež vyjadril k novému vernostnému programu My Nintendo, ktorý nahradí túto jeseň zrušený Club Nintendo. My Nintendo by mal fungovať ako centrálny virtuálny hub, ktorý bude sledovať vašu interakciu s Nintendom ako takým. Reggie uviedol aj príklady, ak budete hrať mobilnú hru od Nintenda, rozozná čo ste dosiahli a dostanete za to odmenu. Ak si kúpite hry na dedikované zariadenia, aj to My Nintendo rozozná a odmení vás za to. Hrajte hry, sledujte videá, dokonca navštívte zábavný park. Náročné na tomto bolo, že je to oveľa robustnejší systém a prepracovanejšia cesta interakcie s Nintendom, ktorá sleduje vašu činnosť a odmeňuje vás za ňu.

My Nintendo predstavuje oveľa väčšiu a ambicióznejšiu výzvu ako Club Nintendo. Snažili sa zobrať zložitý a komplexný koncept a zjednodušiť ho tak, aby ešte dával zmysel. Avšak aj preto museli starý systém zrušiť a prísť s úplne novým, čo je vo výsledku veľmi rozdielne.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk