Aká je myš SteelSeries Rival 100?

Chcete lacnú ale kvalitnú hernú myš? SteelSeries má pre vás Rival 100.

pridal saver 31.12.2015 o 13:25 pod hardware
Aká je myš SteelSeries Rival 100?

HARDWARE > NOVINKY >

Chcete lacnú ale kvalitnú hernú myš? SteelSeries má pre vás Rival 100Je to nová myš do ich Rival série. Je to nižšia verzia ich predošlej Rival 300 a namiesto 70 eur už teraz zaplatíte len okolo 35 eur, čím síce stratila niektoré prvky, ako dve farebné zóny a má síce mierne slabší senzor, ale stále ponúka na svoju cenu viac ako dosť funkcií a vysokú citlivosť.

Presnejšie má myš šesť programovateľných tlačidiel, dve prepínateľné úrovne citlivosti pohybu, jednozónové farebné podsvietenie s voliteľnou farbou, alebo dynamicky sa meniacimi farbami a dopĺňajú to na dotyk kvalitné materiály. Z hardvéru použil SteelSeries custom senzor s nastaviteľným CPI do 4000, rozbeh do 143 IPS a 20g akceleráciu. SteelSeries o nej hovoria ako o najpresnejšej optickej myši pod 50 dolárov.

Aká je myš SteelSeries Rival 100?

Z používania môžem povedať, že na svoju cenu je prekvapivo dobrá ako hardvérovo, tak aj softvérovo. SteelSeries totiž ku svojim zariadeniam dodáva slušnú aplikáciu, v ktorej si nastavíte úplne všetko. Pri Rival 100 myši napríklad farbu osvetlenia alebo možnosť plynulej zmeny farieb, citlivosť na jeden a druhý mód myši, akceleráciu, deakceleráciu pohybu myši, ale aj zarovnávanie pohybu, alebo znižovanie a zvyšovanie odozvy za sekundu. Plus môžete si nastavovať tlačidlá na makrá alebo čisto klávesy. Všetko sa zároveň dá naviazať na určitú hru, pri ktorej si myš prepne módy.

Aká je myš SteelSeries Rival 100?

Samotný dizajn neprekvapí ani nesklame, je to štandardná symetrická myš s príjemným povrchom na vrchnej strane a malými zdrsneniami po stranách. Veľkosťou je rovnako v štandarde, ale ak ste zvyknutí na väčšie myši, alebo máte veľké ruky, možno vám lepšie sadne Rival 300. Ľavé a pravé tlačidlá sú jemné a podľa špecifikácie vydržia minimálne 30 miliónov klikov, oproti nim dve bočné sú však trochu tvrdšie, ale aspoň ich omylom nestlačíte a podobne koliesko je nastavené na väčší odpor, respektíve cítite každý krok na koliesku. Váhovo od myši čakajte strednú váhu, bude dobre sedieť na podložke a spolu s minimálnym kĺzavým odporom cítite v ruke jej dynamiku.

Aká je myš SteelSeries Rival 100?

Celkovo je na svoju cenu Rival 100 dobrá ponuka - decentná herná myš s kvalitným softvérom. Plus dostanete ju v siedmych farbách od čiernej až po zlatú.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk