Má Nintendo v rukáve skryté veľké Zelda odhalenie?

Server Gamer Professionals sa dostal k rozpracovanému promo videu Nintenda, ktoré jasne naznačuje, že sa Nintendo pripravuje na veľké oznámenie súvisiace s hrou Legend of Zelda

pridal play3man 29.12.2015 o 10:11 pod hry
Má Nintendo v rukáve skryté veľké Zelda odhalenie?

HRY > NOVINKY >

Server Gamer Professionals sa dostal k rozpracovanému promo videu Nintenda, ktoré jasne naznačuje blížiace sa oznámenie ohľadom série Legend of Zelda. Ako redaktor servera píše v správe, do redakcie sa im dostalo interné video, ktoré je celkom očividne ešte v štádiu produkcie. Video sa síce v dobrom záujme k Nintendu rozhodli nezverejniť, no aspoň podrobne opísali, čo sa v ňom nachádza.

"O autenticite videa nás presvedčilo množstvo produkčných prvkov, ako napríklad klasické vodoznaky na ľavej dolnej strane či čas v pravom dolnom rohu, ktorý je podobný tým vo filmoch, ktoré sú v post-produkcii. Vo vodoznaku sa píše: "Property of Nintendo Co., Ltd, Creative Minds and Souls, LLC a J.Richards.”" - Podľa odhadov je však názov spoločnosti vymyslený k tomuto projektu a v skutočnosti ide o oveľa väčšiu a známejšiu firmu.

Podľa časovej známky na videu sa zdá, že prvých 40 sekúnd vo videu chýba - server sa domnieva, že tento čas môže byť vyhradený pre zábery z novej Zeldy. Zvyšok videa pozostáva zo záberov z hier The Legend of Zelda, The Adventure of Link a A Link to the Past, no celá myšlienka videa leží v prezentácii vzťahu medzi otcom a dieťaťom: "Tieto zábery pozerajú spolu, no v jednom momente sa dievča spýta otca: "Môžem byť aj ja hrdinkou ako je Link? Navyše sa sama snaží poskladať svoj vlastný oblek Linka, no nepodarí sa jej to a zostane sklamaná. Jej otec však príde k nej s klasickým zeleným kostýmom Linka a jeho dreveným mečom a štítom. Potom si ľahne do postele oblečená v kostýme Linka a s úsmevom na tvári. Obraz sa následne prejde do biela s nápisom: "Nová generácia začína", na obrazovke sa zjaví logo Legend of Zelda a video končí s nápisom "Only on Wii U"".

Či ide o úplne novú hru, promo k už pripravovanej Zelde pre Wii U, kolekciu k výročiu série alebo o niečo celkom iné sa snáď dozvieme už čoskoro. Každopádne do úvahy prichádza tiež možnosť, že sa dočkáme pokračovania so ženskou hrdinkou, kedže nie chlapec, ale dievča sa v údajnom videu chce stať "hrdinkou ako Link".





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19769)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk