V roku 2016 vydá Microsoft najviac nových IP za veľmi dlhú dobu

Phil Spencer zodpovedal niekoľko otázok fanúšikov na Twitteri, medzi ktorými bolo napríklad aj to, či pracujú na funkcii streamovania hier do Windows 10 aj z Xbox 360

pridal play3man 3.1.2016 o 9:32 pod hry
V roku 2016 vydá Microsoft najviac nových IP za veľmi dlhú dobu

HRY > NOVINKY >

Microsoft sa v minulom roku s vydávaním exkluzívnych hier naozaj snažil, na zozname ich má hneď niekoľko, no ako tvrdí Phil Spencer, rok 2016 bude pre Xbox One ešte lepší. Dokonca tvrdí, že sa v tomto roku chystajú vydať toľko nových značiek ako za veľmi dlhú dobu nie. Phil po novom roku zodpovedal zopár otázok fanúšikov na Twitteri, z ktorých sme sa dozvedeli aj túto informáciu.

Okrem toho však zodpovedal aj ďalšie, ktoré sú pre fanúšikov a majiteľov Xboxu možno aj zaujímavejšie. Konkrétne ďalšia otázka sa týka funkcie streamovania hier z Xbox 360 do Windows 10. Teda či Microsoft pracuje na totožnej funkcii, ktorú prednedávnom pridali do Xbox One, aj pre predchodcu. Phil Spencer tu však bez zbytočných slov jasne odpovedal, že na takejto funkcii pre Xbox 360 bohužiaľ nepracujú.

Ak sa povie Alan Wake, mnoho hráčov spozornie. Remedy Entertainment, ktoré stálo práve za hrou Alan Wake, však momentálne plne pracuje na dokončení očakávanej hry Quantum Break, ktorá sa do predaja dostane 5. apríla exkluzívne pre Xbox One. Otázka od fanúšika teda pochopiteľne znela, či sa dočkáme pokračovania - Phil samozrejme spomenul, aké je aktuálne zameranie štúdia, no dodal, že po dokončení hry budú určite diskutovať ich ďalšie projekty. Tu už teda priamo nepotvrdil ani nevyvrátil možné pokračovanie, a tak nám zostáva len čakať.

Toto čakanie si ale budeme môcť skrátiť s hrami ako už spomínaný Quantum Break, no taktiež Scalebound, Gears of War 4, Crackdown 3, ReCore, Sea of Thieves, Fable Legends, Halo Wars 2 a ďalšími. Plus sťahovateľné tituly ako Inside, Cuphead, Ashen, Below. Zoznam doteraz ohlásených prichádzajúcich titulov v roku 2016 si môžete pozrieť v našom novoročnom zhrnutí

Malé zhrnutie ich titulov spravil aj Xbox UK tím:

A rovnako aj franúzsky Xbox tím





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk