Týždenník - Nový rok prinesie nové hry

Silvester a Nový rok prešli pokojne a spoločnosť nám robil hlavne súhrny, či už minulého roka, alebo nového.

pridal saver 3.1.2016 o 21:05 pod hry
Týždenník - Nový rok prinesie nové hry

HRY > NOVINKY >

Silvester a Nový rok prešli pokojne a spoločnosť nám robil hlavne súhrny, či už minulého roka, alebo nového. My sme si tam hneď spísali už naplánované tie najväčšie tituly tohto roka, kde medzi najočakávanejšie patrí Mass Effect Andromeda, Kingdom Come, Uncharted 4, Quantum Break, Mafia 3, Far Cry Primal a veľa ďalších.

Keďže boli Vianoce, zhrnuli sme si aj aké tituly si najlepšie zohnať, ak ste dostali novú konzolu alebo handheld. Podobne si to zhrnieme aj na PC, aj keď tam je výber ťažší. Zatiaľ si pozrite videozostrih najlepších hier minulého roka.

Z iných rebríčkov indiedb stránka vyhodnotila najlepšie indie hry roka, kde vyhral Depth a medzi hráčmi Space Engineers a moddb pre zmenu vybral najlepšie mody roka, kde vyhral Star Wars - Bear Force II a Edain Mod mod. Pridali sme si aj najlepšie hry roka 2015 na Windows Store.

Zo zaujímavostí vyšlo prvé veľké DLC pre Rise of The Tomb Raider pridávajúce čistý Survival Mód, v ňom sa už Lara musí starať o zimu a hlad a popritom hľadať artefakty. Ide o to vydržať v zasneženom lese čo najdlhšie. Ukázali sa nám nové remaky Half Life expanzií a ohľadom Half Life alebo niečoho zvláštneho sa točí aj nový teasing na Steame. Z iného súdka nám Far Cry Primal potvrdil, že bude krvavý a surový, leaknutých bolo niekoľko konceptov na GT Sports a Kingdom Come nám ukázal nový typ nasvietenia v Cryengine:

Z recenzií sme sa pozreli na veľké koncoročné PC tituly a to DiRT Rally, poslednú časť do StarCraft II série a medzi stavbármi očakávaný Construction Machines Simulator 2016. Pridali sme si aj test Sound BlasterX H5 a aj na kvalitnú a lacnú hernú myš SteelSeries Rival 100

Z hardvéru hackeri potvrdili, že hackli PS4 a spustili na nej Linux a aj Pokémonov. Samozrejme, neznamená to, že na naj budete hrať aj pirátske hry.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19659)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk