Albion Online pri vydaní nebude free-to-play

Zachová si buy-to-play model z beta-testu.

pridal roberto 3.1.2016 o 19:21 pod hry
Albion Online pri vydaní nebude free-to-play

HRY > NOVINKY >

Albion Online, MMORPG bez NPC obchodníkov a iných ako hráčmi vytvorených itemov, nebude pri vydaní free-to-play, ako sa dlho predpokladalo. Vývojári to oznámili na hernom fóre spolu s trochu nepríjemnou správou, že beta-testovanie sa natiahne prinajmenšom do 1. augusta 2016.

Obe rozhodnutia súvisia so snahou mať pri oficiálnom vydaní hru v čo najlepšom stave. Predĺženie fázy beta-testovania dá štúdiu samozrejme viac času vychytať všetky muchy. Free-to-play model nebol úplne zavrhnutý a naďalej je možné, že neskôr bude možné zahrať si aj zdarma, s mikrotransakciami alebo s dočasným gold účtom. Beta-test je však otvorený iba hráčom so zakúpeným zakladateľským balíčkom a úprava a vyváženie mechaník pre záujemcov o free prístup by vydanie hry ešte viac oddialilo.

Albion Online teda vyjde ako buy-to-play s tým, že prístup do hry otvoria štartovacie balíčky. Súčasní hráči môžu byť spokojní, štartovacie balíčky budú cenovo menej výhodné ako ich zakladateľské. Prístup do plnej verzie hry samozrejme zabezpečí akýkoľvek, aj ten najlacnejší zakladateľský balíček.

Albion Online pri vydaní nebude free-to-play

Nezávislé štúdio Sandbox Interactive má pred sebou ešte dlhý zoznam úloh a iba dúfa, že do augusta všetko stihne. Na zozname nájdete zväčšenie herného sveta, navzájom odlišnejšie mestá, zlepšenie a zvýšenie počtu dungeonov, rôzne biómy (sneh, močiar), nový systém reputácie pre žlté a červené zóny, viac čiernych zón a mnohé vylepšenia v PvP, PvE, užívateľskom prostredí, ekonomike i zabezpečovaní surovín vrátane takých drobností ako získavanie a využívanie hnojiva "produkovaného" zvieratami.

Odkedy sme o Albion Online písali naposledy, si účastníci beta-testu vymodlili lepší súkromný ostrov. Malý kúsok sveta je pre každého hráča iný, ale pôvodne vznikol iba na to, aby si tam každý mohol postaviť svoj domček s nejakou tou záhradkou či dielňou. Autori však na túto časť hry dostali veľmi dobré ohlasy a veľa prosieb o rozšírenie, takže ostrov sa bude dať vylepšiť až na piatu úroveň. Lepšie ostrovy budú samozrejme krajšie, ale bude tam aj viac miesta na farmárčenie a výstavbu. Vylepšenia sa budú kupovať za striebro, teda hernú menu.

V októbri sa ešte viac rozšíril craftovací systém, keď zbroje z rôznych materiálov dostali podkategórie (ľahká, stredne-ťažká, ťažká) a pribudli nové skilly a aktualizácia s novým obsahom priniesla nové typy dungeonov (Temple, Residence, a Mushroom Cave), príšeriek aj troch nových bossov. Aj vďaka tomu sa mohol Albion Online na začiatku decembra pochváliť 60 tisíc hráčmi zo 158 krajín sveta.

Albion Online pri vydaní nebude free-to-play





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19420)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk