Ako je to s egyptským Assassin’s Creed? Uvidíme tento rok Watch Dogs 2?

Zdá sa, že sa z pozadia vývoja nového Assassin’s Creed začínajú vynárať zaujímavé informácie. Dočkáme sa zároveň Watch Dogs 2 skôr ako sme čakali?

pridal matus_ace 5.1.2016 o 9:37 pod hry
Ako je to s egyptským Assassin’s Creed? Uvidíme tento rok Watch Dogs 2?

HRY > NOVINKY >

Posledných 6 rokov nám každú jeseň Ubisoft naservíroval minimálne jeden veľký Assassin’s Creed titul. Počas niektorých rokov dokonca vyšlo hneď niekoľko hier z tejto série. Zdá sa, že rok 2016 bude prvým od 2009, kedy sa novej veľkej AC hry nedočkáme. Ako sme vás totiž včera večer informovali, objavujú sa dohady, že si dá Ubisoft ročnú pauzu a tým pádom na novej hre zapracujú dlhšie. Fanúšikovia však o svoju ročnú AC porciu neprídu, už tento mesiac nás 2,5D spin-off zavedie do Indie, budúci mesiac ďalší do Ruska, čím sa uzavrie Chronicles trilógia.

Po pôvodných dohadoch sa objavujú ďalšie správy, ktoré vraj pochádzajú hneď od niekoľkých zdrojov priamo z Ubisoftu. Prišli s nimi v Kotaku, no podobné sa neskôr objavili aj inde a odvolávajú sa priamo na ľudí v pozadí vývoja hry, ktorí však, pochopiteľne, nechcú byť menovaní. Zdrojov je hneď niekoľko a v kľúčových bodoch sa zhodovali a to už pred niekoľkými mesiacmi. Hlavná vec je, že všetky potvrdili ročnú medzeru, ktorá vznikla tým, že Ubisoft titul presunul z jesene 2016 až na 2017 a to najmä kvôli sklamaniu z AC Unity a najmä jej stavu. Takto bude mať tím viac času na to, aby na hre popracoval, vylepšil a hlavne aj odladil ju. Dvojročný cyklus by taktiež mohol byť novým trendom pre sériu, ktorá začala trpieť výrazným vyčerpaním.

Ďalej sa zdroje už dlhšie zhodovali v tom, že by nás nová časť mala zobrať do starovekého Egypta, čo sme mali naznačené už dávno, no nakoniec Ubisoft práce na projekte pozastavil. Zdá sa však, že sa neskôr opäť rozbehli a hra sa mala rozrásť aj o antický Rím, no ako tvrdí jeden zo zdrojov, hneď niekoľko sekcií vraj bolo z hry odstránených a existuje šanca, že by vznikla trilógia s príbehom jednej postavy naprieč Egyptom, Rímom a Gréckom. Hra zatiaľ nesie projektové označenie Empire.

Novým impulzom pre sériu by mohol byť aj Assassin’s Creed, ktorý do kín príde v decembri 2016. Prestávka jej však určite prospeje, koniec koncov, sami hráči si ju už dlhšiu dobu žiadali. Čo bude ale s Ubisoftom na jeseň? Far Cry Primal vychádza už počas nasledujúcich mesiacov a keďže si Ubisoft nie tak dávno zaregistroval doménu assassinscreedcollection.com, asi ani kolekcia nebude ďaleko. Podľa zdrojov Kotaku však majú v Ubisofte na jeseň už náhradu a tou je Watch Dogs 2, ktorý by sa mal odohrávať v San Franciscu. Už dlhšie vieme, že hra je vo vývoji a autori sľubovali, že sa poučia zo svojich chýb a dvojka bude lepšia a väčšia. Tento rok to sú 2 roky od vydania prvej časti a striedanie sérii AC a WD by bolo pre Ubisoft logickým krokom.





Ako je to s egyptským Assassin’s Creed? Uvidíme tento rok Watch Dogs 2?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk