Čo predviedli Kingston na výstave CES?

Medzi vystavovateľmi na CES 2016 nechýbala spoločnosť Kingston, ktorá predstavila hneď niekoľko svojich noviniek

pridal matus_ace 9.1.2016 o 15:02 pod hry
Čo predviedli Kingston na výstave CES?

HRY > NOVINKY >

Už sme si zvykli na to, že každý rok nám otvára technologická výstava CES, kde sa giganti ale aj menšie spoločnosti predháňajú v predstavovaní noviniek. Medzi nimi bola tento rok aj spoločnosť Kingston, ktorá predstavovala produkty nielen návštevníkom v Las Vegas, ale aj novinárom vo svete, prostredníctvom Periscope streamov. Priamo v akcii sme tak mohli vidieť hneď niekoľko zaujímavých noviniek.

Napríklad hráčsky headset HyperX CloudX Xbox One, ktorý bude dostupný koncom druhého štvrťroka 2016. Ten vychádza z už dobre známeho modelu HyperX CloudX a pripojiť ho budete môcť priamo k Xbox One Elite ovládaču. O kvalitu zvuku sa stará dvojica driverov s priemerom 53mm, o pohodlie zas náušníky z penovej gumy a kožou vyložený hlavový most. Na kábli nájdeme praktické ovládanie, mušle slúchadiel pomáhajú tlmiť okolitý hluk, samotný mikrofón je oddeliteľný a celé sa to dodáva v pevnom puzdre. Zatiaľ však nemáme oficiálnu cenu headsetu.

Čo predviedli Kingston na výstave CES?

Ostatné novinky už nie sú zamerané priamo na hry. Napríklad dvojica MobileLite Wireless zariadení, ktoré vám umožnia dobiť batériu mobilov alebo tabletov, využiť ich aj na zálohovanie dát. MobileLiteWireless G3 je vybavená USB portom, slotom na SD karty a dokážete na ňu pristupovať jednoducho aj bezdrôtovo, pričom obsahuje akumulátor s kapacitou 5600 mAh. Pro verzia obsahuje batériu s kapacitou 6900 mAh a taktiež 64GB vnútorné úložisko. Obe podporujú množstvo formátov aj zariadení.

Čo predviedli Kingston na výstave CES?

Rovnako hráči nevyužijú ani USB flash disk DataTraveler 2000, no IT profesionálov môže zaujať. Ponúka totiž hardvérové kryptovanie dát pomocou 256-bitovej šifry AES, no hlavne obsahuje drobnú klávesnicu pre manuálne zadávanie hesla na odomknutie chráneného obsahu. Obsahuje aj niekoľko ďalších funkcií a vlastností, ako napríklad Datalock, či konštrukciu s dôrazom na odolnosť. Dostupný bude už v tomto štvrťroku vo veľkostiach 16, 32 a 64GB, ani v tomto prípade ale nevieme ešte cenu.

Čo predviedli Kingston na výstave CES?

A nakoniec ukázali aj to, s čím si ich všetci spájate. Kingston stavia na kvalitných SSD diskoch a novinky ukázali aj na CES, pričom ich hneď prezentovali aj na všemožných techdemách. Včera večer sme si tak mohli pozrieť napríklad nasadenie nových TLC SSD diskov a predstavili najmä nový KC400 SSD z radu SSDNow. Dostupný bude vo veľkostiach 128, 256, 512GB a 1TB. Ten vyniká rýchlosťou, zabezpečením a podporou, čím smerujú najmä na podnikovú sféru.

Čo predviedli Kingston na výstave CES?

No a ukázali aj niekoľko nových hráčskych Need for Seat sedačiek, ktoré prišli na trh ešte v minulom roku. Sú to však len licencované stoličky Maxnomic Casual a PRO s logom ich HyperX série.

Čo predviedli Kingston na výstave CES?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk