Autori The Forest chcú tento rok vydať aj PS4 verziu

Vývoj zrejme zbrzdil prechod na novší engine.

pridal roberto 7.1.2016 o 21:14 pod hry
Autori The Forest chcú tento rok vydať aj PS4 verziu

HRY > NOVINKY >

The Forest je jedna zo survival hier v otvorenom svete, ktorá sa do priehradky Steam hier s predčasným prístupom zaradili krátko po prekvapivo veľkom ošiali okolo DayZ a ďalších hier o prežití. Zároveň je však v mnohom veľmi odlišná. V prvom rade je vystavaná ako primárne singleplayer hra s dodatočne pridanou kooperáciou. Tiež tu nenájdete žiadne známky globálnej katastrofy, namiesto toho iba stroskotáte na opustenom ostrove obývanom zmutovanými domorodcami. Výstavbou vlastnej pevnôstky, zháňaním zásob a mlátením nepriateľov sa možno až tak neodlišuje od survival štandardu, ale príležitostne dokáže prekvapiť až hororovou atmosférou. Domorodci nie sú tupí zombíci a občas sa radšej mlčky prizerajú a číhajú, než aby sa okamžite vrhali na všetko živé.

Problém je, že od vývojárov sme nejaký čas nedostávali žiadne nové správy. Dôvod je, že tak ako autori hier Rust a 7 Days to Die, aj trpasličie štúdio Endnight sa rozhodlo preniesť svoju hru na nový engine Unity 5. Zmena herného enginu nie je maličkosť, ale nové nástroje, možnosti osvetlenia, odrazov, tieňov a rôznych časticových efektov sú pre autorov takýchto hier asi ťažko odolateľným lákadlom.

Autori The Forest chcú tento rok vydať aj PS4 verziu

Rýchlosť vydávania aktualizácií sa síce spomalila, ale hrateľnosť napriek tomu obohatilo niekoľko zaujímavostí, ako vrhacie oštepy, zničiteľné objekty, nové zbrane i spotvorené príšery. V decembri bola vydaná aktualizácia s okrúhlym číslom 30, v ktorej bolo zahrnuté pálenie tiel, taká zvrhlosť ako oplotenie z kostí, stroskotaná plachetnica či zdieľanie itemov v multiplayeri, vylepšené zasnežené územie a viacero menších vylepšení vrátane úložného priestoru na stenách príbytkov.

Autorom zrejme nechýba snaha, hotfix opravujúci konflikt s novými drivermi Nvidie vydali 24. decembra, ale majitelia predčasného prístupu by už chceli mať jasnejšiu predstavu o plánoch pre rok 2016. Ambiciózne ciele naznačilo potvrdenie prípravy portu pre PlayStation 4, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta ešte pred koncom roka 2016.





Autori The Forest chcú tento rok vydať aj PS4 verziu  Autori The Forest chcú tento rok vydať aj PS4 verziu  Autori The Forest chcú tento rok vydať aj PS4 verziu
Páči sa mi!






Autori The Forest chcú tento rok vydať aj PS4 verziu
PC

Vývoj: SKS Games
Štýl: Adventúra / Survival
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk