Týždenník - Assassini sa vracajú, Oculus bude drahý

Tento týždeň nás zahltili informácie o nových Assassin's Creed hrách, aj keď Ubisoft zatiaľ žiadnu novú hru nepotvrdil. Popritom svoju cenu ohlásil aj Oculus.

pridal saver 10.1.2016 o 21:38 pod hry
Týždenník - Assassini sa vracajú, Oculus bude drahý

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nás zahltili informácie o nových Assassin's Creed hrách, aj keď Ubisoft zatiaľ žiadnu novú hru nepotvrdil. Popritom svoju cenu ohlásil aj Oculus.

Oculus dal konečne cenovku na svoj Rift a nastavil ho na vysokých 599 dolárov, ešte vyššie im to vyšlo v eurách - na 699 eur. Je to mimo očakávaní, špeciálne tá európska cena je prakticky dvojnásobok očakávania. Okuliare tak vyjdú len o niečo menej ako nové PC. Na druhej strane, na Slovensko sa aj tak nedodávajú a aj ak si nájdete adresu do zahraničia, už teraz sa objednáva na jún. Uvidíme, akú cenu nasadí HTC na svoju Vive virtuálku, ktorá je v niektorých oblastiach aj vpred oproti Oculusu, teda umožňuje voľný pohyb, aj keď má mierne slabší displej.

Cez týždeň sa nám ukázal aj Doom, ponúkol niekoľko nových informácií a aj záberov. K tomu sme dostali aj PC dátum na Rise of the Tomb Raider a to na 28. januára. A Nvidia potvrdila aj bundle hry s kartami - ak si idete kupovať GTX970, GTX980 alebo 980ti kartu, dostanete hru rovno pribalenú. Hra sa ukázala aj v obrázkoch v 4K rozlíšení.. Viac sme sa dozvedeli aj o Far Cry Primal, ktorý už má PC požiadavky a doplnili to dve hodiny hrateľnosti, ktoré sa nesú presne v štýle predchádzajúcich dvoch častí série. Prídavkom však budú zvieratá a ubudnú strelné zbrane.

Čo sa týka Assassin's Creed série, situácia začína byť mierne neprehľadná. Pár dní dozadu sme tu mali informáciu, že tento rok Assassin's Creed nevyjde a časť predbežne nazvaná Empire je presunutá na budúci rok. Mala byť v Egypte a čiastočne v Ríme. No dnes sa nám donieslo, že Rím bude samostatná hra a vyjde tento rok. Takže všetko treba brať s rezervou. V každom prípade vyzerá, že sa dostaneme ešte pred náš letopočet. Ak sú teda informácie pravdivé. Medzitým však už v utorok vychádza arkádová Assassin's Creed Chronicles: India a budúci mesiac Russia.

Z technických vecí sme sa pozreli na pretaktovávanie i5 6500 procesora. Z CES nám prišlo veľa noviniek a napríklad Maingear predstavil All-In-One s desktop hardérom, svoje novinky v zariadeniach a aj v hernej oblasti ukázal Asus, podobne herné PC ukázalo MSI a aj Acer. Logitech ohlásil novú verziu svojej kvalitnej G502 myši, teraz s RGB farbami a Steelseries odhalilo najvyššiu verziu svojej Rival myši a to s displejom a feedbackom. Alienware na CES ukázal notebook s Oled displejom, Razer ukázal nový Blade Stealth notebook aj s dockom s desktopovou grafikou.

Z iných noviniek Microsoft zhrnul rok 2015 a predstavil svoj lineup na rok 2016, teda naplánovali zatiaľ ohlásené veci a ukazuje sa, že firma sa začína už výraznejšie orientovať aj na PC. Akoby všetky nové tituly už vyvíjali ako na Xbox One, tak aj PC. Uvidíme, ako v tom budú pokračovať a aké exkluzivity nechajú pre Xbox.

Ponúkli sme videorecenziu na Starcraft II: Legacy of the Void, zhrnuli sme si Sector 2015 v kocke, pozreli sme sa na najsledovanejšie trailery roka 2015 a aj na najočakávanejšie MMO hry roka. Doplnili sme si to o recenziu na Xenoblade Chronicles X, spísali sme si aj Turok Remastered, Thea: The Awakening a Reveal The Deep.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk