Čo prináša balíček Pinball FX 2 - Star Wars Pinball: The Force Awakens?

Hrdinovia nového Star Wars filmu sa ocitli na dvoch nových stoloch vo virtuálnom guľôčkovom automate na PC a konzolách. Vyskúšali sme ich schopnosti.

pridal uni 13.1.2016 o 16:06 pod hry
Čo prináša balíček Pinball FX 2 - Star Wars Pinball: The Force Awakens?

HRY > NOVINKY >

Priaznivci guľôčkových automatov a súčasne Star Wars univerza, hlavne nového filmu SW: Sila sa prebúdza, majú pred sebou jasnú voľbu - ísť do kina a kúpiť si balíček Star Wars Pinball: The Force Awakens do hry Pinball FX 2, respektíve Zen Pinball 2 (podľa platformy).

Hviezdne vojny sme si vyskúšali na PC, kde si stačí na Steame stiahnuť bezplatný základ hry, do ktorej si už potom každý prikupuje ľubovoľné balíčky s rôznymi tematickými stolmi. Star Wars stoly sa tu pritom neobjavujú prvý raz - môžete si zakúpiť aj kolekciu s motívmi z predošlých filmov.

Tentokrát tu ale máme dva nové automaty s aktuálnou témou The Force Awakens. Majú výrazne odlišný vzhľad a líšia sa aj hrateľnosťou. Samozrejme, základné princípy sa nezmenili, takže tradične odpaľujete guľôčky, ktoré zachytávate a odrážate páčkami, prípadne občas drgnete do automatu. Guľôčky narážajú do rôznych tematických objektov, a takto prinášajú body a navyše aktivujú sprievodné udalosti. Hrať môžete sólo aj v režime horúceho kresla s iným hráčom a súčasťou sú rebríčky a achievementy. Postup v tomto prípade sprevádzajú aj klasické Star Wars melódie.


Prvý nový stôl má rovnomenný názov ako film a balíček, teda The Force Awakens. Je venovaný kladným hrdinom na strane odboja. Počas hrania na automate, ktorý je umiestnený do púštneho prostredia, sa vám ukážu a prehovoria Rey, Finn a Poe. Guľôčka sa preháňa pomedzi X- Wingy po rôznych dráhach a plošinkách. Sprievodnými javmi sú ozubené monštrá a krátke výjavy z dvanástich postupne odomykaných módov so scénami inšpirovanými filmom.

 

Druhý stôl má názov Might of The First Order a je zameraný na temnú stranu. Z ruín Galaktického impéria povstala nová organizácia the First Order a vy sa ocitnete na pomyselnej palube lode Star Destroyer, ktorá má spacifikovať rebelov. Tomu zodpovedá aj pochmúrny ráz automatu a, prirodzene, aj motívy, umiestnené objekty a animácie. Uvidíte pristávaciu plochu, poletujúci TIE Fighter, efektného troopera s plameňometom, prestrelku s rebelmi a môžete bodovať pri Super Jackpote. Tento stôl je o niečo menej prehľadný, ale na druhej strane má pôsobivejší vzhľad.

Balíčk Pinball: The Force Awakens bude sympatický najmä fanúšikom Star Wars a už je dostupný na PS4, PS3, PS Vita, Xbox One a Xbox 360 a tiež v PC a Mac verzii. Zajtra, teda 14.januára, dorazí aj na Google Play, Amazon a iOS.





Čo prináša balíček Pinball FX 2 - Star Wars Pinball: The Force Awakens?  Čo prináša balíček Pinball FX 2 - Star Wars Pinball: The Force Awakens?  Čo prináša balíček Pinball FX 2 - Star Wars Pinball: The Force Awakens?
Čo prináša balíček Pinball FX 2 - Star Wars Pinball: The Force Awakens?  Čo prináša balíček Pinball FX 2 - Star Wars Pinball: The Force Awakens?  Čo prináša balíček Pinball FX 2 - Star Wars Pinball: The Force Awakens?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19761)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk