Týždenník - Hry roka

Pokojný týždeň začiatku roka oživil nový "únik" informácií o Half Life 3, nová expanzia pre Half Life 2, doplnili to informácie z Division a zhrnuli sme si aj najlepšie hry roka 2015.

pridal saver 17.1.2016 o 21:46 pod hry
Týždenník - Hry roka

HRY > NOVINKY >

Pokojný týždeň začiatku roka oživil nový "únik" informácií o Half Life 3, nová expanzia pre Half Life 2, doplnili to informácie z Division a zhrnuli sme si aj najlepšie hry roka 2015. Neprekvapivo u nás, tak ako takmer všade vyhral Zaklínač 3,  nasledoval ho Rise of the Tomb Raider a Fallout 4. Zhrnuli sme to aj vo videu, kde nájdete top 10 hier a v rozsiahlejšom článku je to doplnené na Top 20 a aj o kategórie.  Ak chcete pomôcť vytvoriť čitateľský rebríček, môžete už hlasovať o hru roka 2015 (môžete aj hádať kto vedie hru roka a pre zaujímavosť len na jednej z PC, Xbox One a PS4 platforiem vedie iná hra).  Plus používateľ Tezerus spustil aj hlasovanie o najlepšieho a najhoršieho používateľa.

Mimo toho sa nám objavili nové informácie o Half Life 3, ktoré nemusia byť pravdivé, ale aj ak by boli je to úplne jedno, pokým Valve hru neohlási. Našťastie fanúšikovia Half Life série stále nehodili flintu do žita a robia svoje pokračovania hry. Konkrétne už budúci mesiac vyjde Prospekt, Half Life 2 epizóda, ktorá bude pokračovať v príbehu Opposing Force expanzie z Half Life 1.  Rozsiahlosťou má byť podobná ako ostatné half life epizódy.

Veľkú prezentáciu malo tento týždeň aj Division, kde sa objavilo veľa videí z prichádzajúceho beta testu, veľ a informácii o možnostiach a aj prvé náznaky nastavení grafiky na PC verzii. Samotné obrázky ešte treba brať s rezervou, keďže to stále nie je finálna verzia hry. Podobne viac zo svojho otvoreného sveta ukázal aj nový Homefront, ktorý vyzerá na nádejnú sandboxovku.

Popritom autori Kingdom Come priblížili historické pozadie svojej RPG hry, ktorá bude umiestnená do čiech roku 1403. Vyzerá, že nás čaká pekný historický výlet a možno z toho bude aj tohtoročná náhrada za Zaklínača, teda ak to autori stihnú dokončiť.  A ozvali sa aj autori Hitmana, ktorí titul preklasifikovali na epizodickú hru, epizódy a updaty budú vychádzať pravidelne od vydania do konca roka.  Viac zo svojej budúcnosti poodkryla aj Arma 3, ktorá plánuje na rok 2016 pekné updaty a aj autori Dying Light ukázali možnosti nastavenia svojho vozidla v prichádzajúce Following expanzii.

   

Zo zaujímavostí EA predstavilo Origin Access službu, ktorá za 4 eurá mesačne dá možnosť zahrať si peknú sériu hier, pridá zľavy na nákupy a aj možnosť hrania hier vopred. Zatiaľ však je len v skušobnej prevádzke pre niekoľko krajín. Slovensko ešte čaká.

Z technických informácii sa konečne rozrozprával aj Microsoft o svojich Hololens AR okuliaroch. Ktoré už vieme, že vydržia podľa záťaže 5.5 hodiny pri jednoduchej práci, 2.5 hodiny pri veľkej záťaži. Zároveň objasnili prečo minimálne zatiaľ nie je väčšie zorné pole a to pre samotnú batériu a aj financie, kde by to celé vyšlo výrazne drahšie. Teraz stoja devkity 3000 dolárov.  Ale stále je to len developer cena, uvidíme aká bude finálna. Rovnako čakáme na finálnu cenu HTC Vive, ktoré dostane predobjednávky koncom februára. Konkurenčný Oculus Rift už predobjednávky dostal minulý týždeň a stojí 699 eur.

Z recenzii sme sa pozreli na oldschool dungeon The Fall of the Dungeon Guardians,  milú stratégiu Valhalla Hills,  sandboxovú manažmentovku Rising World,  logickú skákačku Typoman a dvoch kamošov v 3DS titule Mario and Luigi Paper Jam Bros.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk