Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan oficiálne predstavené

Akčnú third-person sekačku si budeme môcť zahrať aj v kooperácii s troma kamarátmi a každý bude hrať s korytnačkou s trochu iným bojovým štýlom.

pridal roberto 26.1.2016 o 16:27 pod hry
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan oficiálne predstavené

HRY > NOVINKY >

Po leaku art-obrázku, leaknutí achievementov a leaknutí pár záberov z hry už nadišiel čas Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan aj oficiálne predstaviť. Na hre pacujú experti na sekačky z Platinum Games (Bayonetta, Bayonetta 2, Metal Gear Rising: Revengeance, Transformers: Devastation) a vydá ju Activision.

Leonardo, Michelangelo, Raphael a Donatello budú v third-person akčnej sekačke chrániť New York pred útokmi mimozemšťanov, mutantov aj starých známych z Foot Clan. Na porážku už čakajú Bebop, Rocksteady aj samotný Shredder a viacerí ďalší ikonickí zlosynovia. 4 korytnačky by mohli byť na jedného hráča priveľa, takže hra ponúkne aj kooperatívny multiplayer. Bude sa síce dať iba online (čo je pre starších hráčov trpiacich nostalgiou iste trochu škoda), ale spoločne si budú môcť zahrať dvaja, traja aj štyria hráči.

Kto bude hrať kampaň sám, bude mať možnosť prepínať medzi všetkými štyrmi korytnačkami. Hra bude obsahovať kombo-útoky aj silné tímové útoky, hrať sa bude v niekoľkých úrovniach náročnosti a hráči si svoje výsledky budú môcť porovnať v rebríčkoch.

Každý nedospelý zmutovaný korytnačí bojovník má mať vlastný štýl boja, ktorý sa ešte bude dať upraviť pomocou rozvíjania bojového umenia Ninjutsu, bojových predmetov a špeciálnych bonusov. Atmosféru dotvorí komiksová štylizácia grafiky a príbeh dá dokopy Tom Waltz, jeden z dvojice tvoriacej príbehy komiksov Teenage Mutant Ninja Turtles odkedy si ich pod svoje krídla vzala spoločnosť IDW Publishing.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan má zaútočiť počas leta 2016 a hru nájdete v kamenných aj digitálnych obchodoch vo verziách pre PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360. PC verzia vyjde iba digitálne prostredníctvom Steamu. Hra dostala PEGI Rating 12.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18376)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk