Týždenník - Divízia a Lara Croft v nasadení

Tento týždeň sa niesol hlavne betou The Division titulu, ale aj vydaním Rise of the Tomb Raider na PC.

pridal saver 31.1.2016 o 22:18 pod hry
Týždenník - Divízia a Lara Croft v nasadení

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol hlavne betou The Division titulu, ale aj vydaním Rise of the Tomb Raider na PC. Rise of the Tomb Raider na PC nesklamal, port je veľmi kvalitný ako vizuálne, tak aj hrateľne, a tak si môžete užiť nové dobrodružstvo Lary Croft, tentoraz na ceste za objavením tajomstva nesmrteľnosti. Obrázky sme si zhrnuli tu a recenzie pre zmenu tu. Aktuálne má hra na Steame predaných už 150 tisíc kusov (ešte nie sú započítané všetky údaje z launchu) a uvidíme ako bude pokračovať a či dobehne predchádzajúcu časť, ktorá už má takmer 4 milióny.

Porobne ako Lara aj The Division očaril grafikou hlavne na PC, ale ani na konzolách nevyzerá zle. Ten je teraz v beta teste a ukazuje časť mesta a naznačuje aj hlboké RPG prvky, postupnú výstavbu základne, možnosť kooperačnej hry, bojov v temnej zóne, ale aj hlbšie zapracovaný príbeh. Hra tak ponúkne hlavné a aj vedľajšie misie, kde si zastrieľate, oslobodíte rukojemníkov alebo získate dôležité veci na základňu. Dopĺňa ich samotná voľnosť pohybu v meste, ktoré však je viac menej prázdne a uvidíme, či tam Ubisoft popridáva viac náhodných eventov alebo zaujímavostí.

Cez týždeň prekvapilo aj EA, ktoré ohlásilo nový obsah do Star Wars Battlefrontu, kde okrem iného príde aj Hviezda smrti. Čo by prakticky znamenalo prakticky vesmírne boje. Síce nie úplne voľné, ale stále vesmírne. Okrem toho príde viac platených DLC balíkov, tak ako pri Battlefielde 4 a budú ich dopĺňať pravidelné mesačné updaty s free obsahom a aj s niekoľkými mapami.

Popritom vyšiel aj titul The Witness, ktorý je od tvorcu Braid a je prakticky farebným puzzle výletom na ostrove. Jeho problém je, že cena je nastavená na takmer 40 eur ako na PS4, tak aj PC, čo je dosť na puzzle hru.  Ale ak máte radi puzzle úlohy, je pravdepodobné, že sa vám to zapáči. Treba však čakať úlohy, na aké ste zvyknutí na tabletoch a mobiloch, kde na malých štvorcových doskách musíte spojiť dva body v bludisku. Z iných titulov bola práve ohlásená nová Conan hra, ktorá bude v survival online štýle ako napríklad ARK alebo DayZ.

Viac sa ukázalo aj Far Cry Primal, ktoré ponúklo postavy a artworky a aj ďalší gameplay, plus autori potvrdili, že kampaň hry bude plnohodnotná a bude mať 30 hodín. Star Citizen potvrdil rozdelenie titulu na singleplayerovú a multiplayerovú časť, EA spustilo Origin Access aj v EU, kde budete hrať desiatky hier za 4 eurá mesačne, Homefront ukázal pekné zábery zo svojho otvoreného sveta a nakoniec Call of Duty dostáva prvú expanziu, a tak sa Replacer musí vrátiť

Z článkov sme si priniesli prvú časť našej reportáže z Kingdom Come, kde sme boli u autorov na návšteve. Vyhodnotili sme čitateľskú hru roka, kde vyhral Zaklínač 3 a za ním GTA V a Rise of the Tomb Raider. Priniesli sme si recenziu na hororovú adventúru Oxenfree, na remaster Resident Evil 0 HD, pridali sme Rodea: The Sky Soldier a aj Crossbow Warrior - the Legend of William Tell. Z hardvéru sme sa pozreli ne Logitech G933 slúchadlá, a keďže začal nový rok, zhrnuli sme si rok 2015 do ročenky





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19786)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk