The Solus Project sa o pár dní objaví v Steam Early Access aj Xbox Game Preview

Obsah lineárnej singleplayerovej survival adventúry sa bude k hráčom dostávať postupne.

pridal roberto 2.2.2016 o 16:47 pod hry
The Solus Project sa o pár dní objaví v Steam Early Access aj Xbox Game Preview

HRY > NOVINKY >

Autori hry The Solus Project oznámili, že hra sa už o pár dní dostane nielen do programu Steam Early Access, ale Xbox One verzia sa zároveň objaví v programe Game Preview. Hra už má aj svoju stránku na Steame, namiesto presného dátumu však informuje iba o vydaní "na začiatku februára". Tiež sa dozvedáme, že sa nedostaneme hneď k celej hre, ale autori ju budú dávkovať po úrovniach.

O pár dní vyjdu prvé tri úrovne, ktorých pokorenie má zabrať jednu až dve hodiny. Ak sa nevyskytnú žiadne zásadné problémy, budú s odstupom pár týždňov vychádzať veľké aktualizácie s ďalšími úrovňami. Či už to bude jedna úroveň alebo tri, vždy by mala pribudnúť jedna až dve hodiny hry s tým, že koniec bude až vo finálnej verzii. Tá bude, v ideálnom prípade, vydaná do 90 dní.

Vydávanie po epizódach poukazuje na v poslednom čase zdôrazňovanú skutočnosť, že The Solus Project sa nezaradí medzi survivival open-world sandboxy, ako sme sa domnievali po oznámení first-person sci-fi hry venovanej prežitiu na podivnej vzdialenej planéte s výkyvmi počasia a prírodnými katastrofami. Táto hra má byť lineárna a rozdelením na úrovne sa najviac blížiť tradičným strieľačkám. 10 úrovní bude tvoriť 5 ostrovov a 5 veľkých podzemných priestorov (jaskýň, hrobiek) a cestu naprieč nimi zahatá niekoľko environmentálnych puzzlov.

Hra bola primárne vyvíjaná na PC, ale Xbox One verzia vraj potrebovala iba trochu znížiť rozlíšenie a nastavenie tieňov, ale inak má byť identická s PC verziou. Obe verzie už budú vyvíjané súčasne, iba PC môže dostávať aktualizácie častejšie, pokým na konzole sa musí ísť cestou väčších a menej častých aktualizácií.

PC verzia sa okrem Steamu dostane aj na GOG, o PS4, Mac a Linux verziách sa ešte nerozhodlo, Oculus Rift má zatiaľ základnú podporu a PC verzia podporuje Xbox 360 ovládač. Majitelia výkonnejších PC zostáv alebo monitorov s menej obvyklým pomerom strán a rozlíšením budú musieť pokročilé nastavenia grafiky vyhľadať v config súbore a sami otestovať. Napriek tvrdému prostrediu a temným záhadám nebude v hre násilie, striekajúca krv ani nič, kvôli čomu by si ju nemohli zahrať aj nedospelí hráči.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19556)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk