ROCCAT pridáva do série Ryos RGB podsvietenie

Mechanická klávesnica pre profesionálnych hráčov má zaujímavé parametre a poskytuje plne prispôsobiteľné RGB osvetlenie pre každý kláves.

pridal uni 2.2.2016 o 15:17 pod hardware
ROCCAT pridáva do série Ryos RGB podsvietenie

HARDWARE > NOVINKY >

Spoločnosť ROCCAT, ktorá sa zameriava na hernú výbavu a produkty pre hráčov, má zaujímavý sortiment výrobkov. Zahrňuje aj doposiaľ najpokročilejšiu mechanickú klávesnicu pre profesionálnych hráčov na trhu Ryos MK FX, ktorá poskytuje plne prispôsobiteľné RGB osvetlenie pre každý kláves.

Hlavnou črtou zariadenia je jej pôsobivé osvetlenie 16.8 milióna RGB farieb na jeden kláves. Nezaostávajú ale ani prepínače Cherry MX, ARM procesory a intuitívna ROCCAT aplikácia ovládača Swarm, ktorá poskytuje jednoduché, ale zároveň široké spektrum možností nastavenia osvetlenia. To funguje v dvoch módoch: móde prednastavených hodnôt a móde vlastného nastavenia.

Znamená to, že pre každé stlačenie klávesu máte možnosť vytvoriť špeciálne efekty a nastaviť svoju klávesnicu tak, aby osvetľovala vaše aktuálne klávesové skratky v hrách či aplikáciách, špeciálne klávesy, klávesy ovládajúce systém, ale aj makro sekvencie, cooldown a mnoho ďalšieho. Tieto nastavenia sú naprogramovateľné rádovo v sekundách pomocou aplikácie ROCCAT Swarm. S použitím tohto intuitívneho užívateľského prostredia je detailné nastavenie vytvorené pre profesionálnych hráčov hračkou.

 
Ryos MK FX prichádza s podporou pre AlienFX, ktorá umožňuje zažiť skvelé svetelné efekty vo vašich obľúbených hrách. Vďaka dvom výkonným 32-bitovým procesorom typu ARM Cortex je veľmi svižnou klávesnicou. Keďže je MCU také silné, netrpí klávesnica stratou výkonu ani pri jednej z jej rozšírených možností. A s 2 MB flash pamäte, do ktorej sa ukladajú vaše nastavenia, vykoná všetky makrá v reálnom čase bez akéhokoľvek oneskorenia.

Vďaka Easy-Shift[+] technológii sa každému klávesu dá nastaviť ešte sekundárna funkcia, čo hráčom otvára široké možnosti využitia. Vďaka intuitívnej možnosti naprogramovania volieb pre jednoduché príkazy, ale aj komplexné makrá, rozširuje Easy-Shift[+] váš arzenál a pomáha reagovať rýchlo a efektívne.

Klávesnica Ryos MK FX je dodávaná s najkvalitnejšími mechanickými spínačmi. Jej odolné spínače CHERRY MX vydržia až 50 miliónov stlačení a s klávesami vyrezávanými laserom a potiahnutými UV filtrom sa nemusíte báť opotrebovania. Aktuálna cena tejto klávesnice je 199,99 eur.





ROCCAT pridáva do série Ryos RGB podsvietenie  ROCCAT pridáva do série Ryos RGB podsvietenie  ROCCAT pridáva do série Ryos RGB podsvietenie
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19830)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk