Ukážka zo zrušenej The Dark Knight hry

Temný rytier sa mal z plátna kín presunúť aj do videohier, na hre pracovali autori pôvodného Star Wars: Battlefront

pridal matus_ace 3.2.2016 o 7:09 pod hry
Ukážka zo zrušenej The Dark Knight hry

HRY > NOVINKY >

Dnes už filmové hry nie sú až tak v móde, no spomeňte si na obdobie pred 10 rokmi, keď nová hra sprevádzala snáď každý film, ktorý nebol romantickou komédiou či dokumentom. A takto sa to nieslo zopár rokov, najmä v oblasti komiksových filmov. EA nám napríklad prinieslo priemernú Batman Begins hru a to patrila ešte medzi tie lepšie, keďže filmové hry zväčša končili ako odpad. Ani to ich ale neodradilo od toho, aby pokračovali s Nolanovým The Dark Knight, ktorý žal na plátnach obrovský úspech.

Ak ste o hre nepočuli, nič sa nedeje. Podrobnosti o nej sa totiž dostali na svetlo sveta až teraz vďaka Unseen64. Tí v novom videu priblížili niekoľko detailov o nej a taktiež ukázali to, čo sa z nej zachovalo. Hru vyvíjalo štúdio Pandemic, ktoré predtým prinieslo napríklad Battlefront hry a ako sa ukazuje, hru mali vydať zároveň s filmom. Prečo sme sa teda hry nikdy nedočkali? Pandemic mali s hrou veľké problémy. Nedodržiavali termíny, taktiež neraz prekročili rozpočet. Z júna 2008 ju preložili na december 2008, no ani tento termín nedokázali stihnúť a tak EA, ktoré hru distribuovalo, ukončilo jej vývoj. Keďže EA už v tej dobe vlastnilo Pandemic štúdio a na stole im dostal účet za 100 miliónov dolárov, neboli práve nadšení a rozpustili štúdio v Brisbane, pričom ho definitívne zavreli vo februári 2009. Centrálu v LA zavreli neskôr v novembri.

Vývoj začal ako Project B, neskôr sa plne premenoval na Batman: The Dark Knight a autori plánovali využiť aj niektoré assety z Batman Begins. Môžeme predpokladať, že rovnako ako v prípade Batman Begins, aj tu mali postavám prepožičať hlasy filmoví herci (čo potvrdil Gary Oldman, ktorý sa ku hre dostal). Čoskoro ale autori narazili na obrovské technické problémy, ktoré nedokázali prekonať a pretavili sa do prestrelenia rozpočtu aj termínov.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19772)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk