The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale

Battle Royale tentokrát nie ako vedľajší herný režim alebo komunitný mod, ale ako samostatná hra.

pridal roberto 4.2.2016 o 10:28 pod hry
The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale

HRY > NOVINKY >

Viacero hráčov je vhodených do obmedzeného priestoru, aby tam získavali čo najlepšie zbrane a navzájom sa vraždili, a aby hra mala grády, herná mapa je stále menšia a menšia. Toto sú v stručnosti základné pravidlá Battle Royale, ktorý spopularizovala Arma III, teší sa obľube v H1Z1 a prostredníctvom modov a špeciálnych máp si už našiel cestu do mnohých ďalších hier. The Culling je však akčná hra postavená iba pre tento štýl zápasov.

Hráčova postava bude vhodená do krvavej hry z ktorej vzíde iba jediný víťaz a 15 mŕtvol. Zápas by mal trvať približne 20 minút, počas ktorých budú hráči prehľadávať prostredie, nachádzať cenné predmety a narýchlo zhotovovať zbrane a pasce a samozrejme bojovať o prežitie. V režimoch s upravenými pravidlami sa budú môcť stretnúť dva tímy a možno aj iný počet hráčov.

Bojovať sa bude predovšetkým s pomocou 24 zbraní pre boj zblízka, pričom nebudú chýbať nože, sekery, obušky, kopije a v traileri sme videli aj motorovú pílu. Zbrane budú rozdelené na niekoľko úrovní s rôznou silou (od noža po katanu) a do niekoľkých tried spôsobujúcich rôzne typy zranení, čo otvára cestu viacerým taktikám. Kto bude až príliš opatrný, nedostane sa k najlepším zbraniam a nakoniec bude musieť čeliť lepšie vyzbrojenému protivníkovi.

Na diaľku sa bude bojovať lukmi, fúkačkami aj bežnými strelnými zbraňami, munície však bude málo a takýto hráč bude môcť byť ľahko odzbrojený útokom zblízka. Craftovací systém umožní vyrábať batohy, dymové bomby, stimulanty pre rýchlejší beh, paralyzéry, sledovacie zariadenia i obväzy. V boji zblízka, na diaľku, výrobe pascí i pri craftingu pomôžu 3 vybrané perky. Keďže ide o šou vysielanú v TV, bude vývoj zápasov ovplyvnený aj airdropmi a nečakanými eventmi.

The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale

The Culling vzniká v štúdiu Xaviant, ktoré už má na konte Lichdom: Battlemage a 8. marca sa má zaradiť do programu Steam Early Access, kde zostane minimálne do roku 2017. Podľa popisu autorov má byť už early access verzia zábavná, ale pravdepodobne chudobnejšia na obsah. Až časom majú pribudnúť viaceré zbrane, pasce a itemy, mapy, herné režimy, rôzne hlavy/tváre postáv, ženské postavy i podpora herného ovládača a custom serverov. O cene finálneho produktu sa vraj ešte nerozhodlo, čo ale aspoň naznačuje, že hra nebude free-to-play.





The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale  The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale  The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale
The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale  The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale  The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale
Páči sa mi!






The Culling ponúkne krvavú zábavu v štýle Battle Royale
PC

Vývoj: Xaviant Games / Xaviant
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19492)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk