ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov

Na slovenský trh prichádzajú ASUS ROG G752, ROG GL552 a ASUS Transformer Book Flip TP200.

pridal PR 5.2.2016 o 15:07 pod hardware
ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov

HARDWARE > NOVINKY >

Spoločnosť ASUS oznámila dostupnosť nových notebookov pre slovenský trh. Do predaja prichádzajú špičkové herné notebooky ASUS ROG G752 a ROG GL552 s 15,6- a 17,3-palcovými obrazovkami, procesormi Intel Skylake Core i7 6. generácie a najnovšími grafickými kartami NVIDIA GeForce GTX. Spoločnosť ASUS taktiež uviedla štýlový konvertibilný notebook ASUS Transformer Book Flip TP200, ktorý je menší a ľahší ako kedykoľvek predtým.

ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov

ASUS Transformer Book Flip TP200

ASUS Transformer Book Flip TP200 je 11,6-palcový konvertibilný notebook. S hmotnosťou iba 1,2 kg je ideálnym zariadením, ktoré si so sebou môžete vziať doslova všade. Budete ho mať vždy poruke na prácu, zdieľanie obsahu alebo relaxovanie.

Flip TP200 je nádherné zariadenie. Jeho kovová povrchová úprava je úžasná na dotyk, zároveň však veľmi pevná a odolná proti poškriabaniu. Unikátna vlastnosť zariadenia - robustný a odolný kovový pánt s rozsahom 360 stupňov, umožňuje vybrať si režim podľa potreby. Režim notebooku je vhodný na prácu a zdieľanie obsahu na obrazovke s ostatnými. V režime stojana sa zariadenie premení na súkromné kino a režim tabletu je vďaka nízkej hmotnosti zariadenia a výbornej výdrži batérie ešte praktickejší. Na jedno nabitie funguje celý pracovný deň, 8 hodín.

Flip TP200 je dvojnásobne citlivý na dotykové ovládanie a aj napriek menším rozmerom prekvapí veľkosťou a použiteľnosťou touchpadu. Notebook je vybavený procesormi Intel Pentium a Intel Celeron, má až 4 GB operačnej pamäte, 128 GB úložisko, rozlíšenie 1366 × 768 a bohatú nádielku portov vrátane USB typu C. 

ASUS Transformer Book Flip TP200 je už v predaji za odporúčanú koncovú cenu 359 EUR s DPH.

ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov

ASUS ROG G752

ASUS ROG G752 je najnovší herný notebook spoločnosti ASUS. Zaujme prevratným vyhotovením s povrchovou úpravou v titánovo sivej farbe a oranžovo-červenými motívmi. Je jasným dôkazom evolúcie značky.

ROG G752 má 17,3-palcový displej s rozlíšením až Full HD, procesor Intel Skylake Core i7 6. generácie, až 64 GB pamäte RAM DDR4 a najnovšiu grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX. ROG G752 je vybavený operačným systémom Windows 10 a technológiou Thunderbolt 3 s rozhraním USB 3.1 typu C. Ponúka výnimočný výkon pri hraní hier a navyše je vybavený exkluzívnym systémom chladenia Mobile 3D Vapor Chamber, ktorý zaručuje účinnejšie chladenie.

Hranie spríjemní aj podsvietená herná klávesnica s funkciou Anti-ghosting, umožňujúca súčasné stlačenie až 30 klávesov pre presné zadávanie príkazov a ovládanie v hrách. Je to unikát medzi hernými notebookmi.

ASUS ROG G752 sa dostane do predaja vo februári 2016. Odporúčaná koncová cena s DPH je 2 359 EUR.

ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov

ASUS ROG GL552

ROG GL552 kombinuje maximálny herný výkon, atraktívny dizajn, dokonale plynulé zobrazenie hier a moderné inovácie.

Tento 15,6-palcový herný notebook s rozlíšením až 4K je jednoducho vždy pripravený na hranie. Má odolný a atraktívny dizajn, inšpirovaný bojovým lietadlom F-22 a ozvláštnený zložitými mayskými vzormi nad podsvietenou klávesnicou. Vo svojich útrobách skrýva procesor Intel Skylake Core až do i7 6. generácie, až 32 GB pamäte RAM a hernú grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX. Bez ohľadu na to, či hráte najnovšie hry, alebo pracujete s náročnými aplikáciami, pri používaní notebooku ASUS ROG GL552 sa vždy môžete tešiť na ostrejšie zobrazenie a bezkonkurenčný výkon.

Samozrejmosťou je pohodlná herná klávesnica so zdvihom 1,8 mm a označenými klávesmi WASD a najnovšie rozhranie USB 3.1 typu C.

ASUS ROG GL552 je v predaji od januára 2016 za atraktívnu cenu 859 EUR s DPH.





ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov  ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov  ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov
ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov  ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov  ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov
ASUS spúšťa predaj svojich najnovších notebookov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19852)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk