Herný festival UniCon 2016 to odpáli už tento piatok

Tešiť sa môžete na množstvo prednášok, turnajov, workshopy a chýbať nebudú ani youtuberi

pridal PR 9.2.2016 o 18:37 pod hry
Herný festival UniCon 2016 to odpáli už tento piatok

HRY > NOVINKY >

Prvý ročník herného festivalu UniCon privíta svojich prvých návštevníkov už tento piatok. Herná akcia, ktorá kombinuje herné prednášky, workshopy a turnaje je organizovaná študentami Fakulty masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Ak teda budete chcieť záver týždňa stráviť v spoločnosti hráčov, hernej komunity či youtuberov, prípadne sa iba budete chcieť vyhnúť Valentínu, stačí prísť do priestorov FMK v Jame 3, kde na vás bude čakať množstvo zábavy počas celého víkendu.

Úvodným hosťom bude Martin Vaňo z firmy Silicon Jelly, ktorý si pre vás pripravil workshop o vývoji mobilných hier. Hneď v prvý deň navyše prebehnú dva veľké turnaje, a to v hrách League of Legends a NHL 16. Program v sobotu je nabitý rôznymi prednáškami, v ktorých sa dozviete napríklad to, ako si vybrať správnu stolovú hru a dozviete sa niečo viac aj o cosplayoch.

Taktiež budete môcť nazrieť do čiernej histórie herného priemyslu v roku 1983 a čo-to vám o svojom živote povedia aj známi slovenskí youtuberi (Selassie, Asimister...). Herné turnaje doplní v sobotu Counter-Strike: Global Offensive a Hearthstone. V nedeľnom programe by vás mohla zaujať prednáška Erika Leštacha, ktorého určite poznáte pod prezývkou hakkiJunior a turnajovú časť ukončia hry Dota 2 a FIFA 16.

Mimo hlavného programu však budete môcť naraziť v priestoroch univerzity aj na ďalšie zaujímavé vymoženosti súčasnej technológie, medzi ktorými nemôže chýbať virtuálna realita, slovenské hi-tech drony či 3D tlačiarne. Pre čo najaktuálnejšie informácie o akcii môžete sledovať udalosť na Facebooku, prípadne aj oficiálnu stránku. Celý program si zase môžete pozrieť tu.

Lístky na akciu sa dajú zakúpiť predpredaji alebo aj na mieste. So základným lístkom za 5€ sa dostanete k workshopom, prednáškam, premietaniam a taktiež do herných či prezentačných častí. V drahších máte započítaný napríklad aj welcome drink či rovno miesto na spanie, ak by ste prišli zďaleka - potrebujete však spacák.





Herný festival UniCon 2016 to odpáli už tento piatok
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk