Budúci mesiac vychádza Bus Simulator 16

Od marca môžete nastúpiť na miesto vodiča autobusu MHD, rozvíjať vlastnú spoločnosť s viacerými autobusmi a nechýba ani kooperatívny multiplayer pre viacerých autobusárov.

pridal roberto 9.2.2016 o 17:56 pod hry
Budúci mesiac vychádza Bus Simulator 16

HRY > NOVINKY >

2. marca má vyjsť Bus Simulator 16, simulátor práce autobusára obohatený o možnosť založiť si väčšiu prepravnú spoločnosť a dokonca hrať v multiplayeri. Hra vzniká v neznámom stillalive Studios, ale vydavateľom je nemecký astragon Entertainment, ktorý už na Steam priniesol hry ako Construction Simulator 2015 alebo Cityconomy.

V hre nájdeme 6 autobusov, štyri z nich budú vymyslené a dva vznikli na základe reálnych predlôh od spoločnosti MAN (Lion’s City A37 a Lion’s City A 23). Jazdiť sa s nimi bude v piatich oblastiach - starej časti mesta s úzkymi uličkami, priemyselnej štvrti so širokými cestami, centre mesta s vysokými mrakodrapmi, prirodzene je tu aj štvrť s obytnými budovami a nechýba idylické predmestie.

Základnou úlohou je samozrejme prepletať sa s veľkým strojom mestskými ulicami a pritom dodržiavať cestovný poriadok. To by sa však samo o sebe mohlo rýchlo zvrhnúť v stereotyp, takže na vodiča číhajú rôzne eventy. Zastaviť meškajúcemu zákazníkovi môže zvýšiť jeho spokojnosť a do kasičky pribudne pár drobných, ale stratený čas bude treba niekde dohnať. Inokedy sa zaseknú dvere, alebo sa bude treba vyhnúť uzatvorenej ulici a k práci autobusára patrí aj predávanie lístkov a vydávanie drobných.

V manažérskej časti sa budú nielen nakupovať lepšie autobusy, ale aj najímať rôzne skúsení vodiči, expandovať do ďalších mestských častí, získavať reputácia, pelakovávať autobusy, umiestňovať reklamné polepy a v neposlednom rade aj zarábať peniaze. O spoločnosť sa dá podeliť v kooperatívnom multiplayeri, keď si hráč do svojej spoločnosti prizve ďalších hráčov ako vodičov i spolumajiteľov.

Bus Simulator 16 má dostať plnú podporu herných ovládačov, Steam achievementy, zberateľské kartičky, rebríčky i modovateľnosť mesta a autobusov prostredníctvom Steam Workshopu.





Budúci mesiac vychádza Bus Simulator 16  Budúci mesiac vychádza Bus Simulator 16  Budúci mesiac vychádza Bus Simulator 16
Budúci mesiac vychádza Bus Simulator 16  Budúci mesiac vychádza Bus Simulator 16  Budúci mesiac vychádza Bus Simulator 16
Páči sa mi!






Budúci mesiac vychádza Bus Simulator 16
PC

Vývoj: Astragon / Stillalive Studios
Štýl: Simulácia
Dátum vydania: 2. marec 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19587)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk