Aká je Homefront beta?

Homefront sa nám na Xbox One ukázal v uzavretej bete a aj keď je zaujímavý, testovaná verzia hry má ešte ďaleko od finálnej verzie.

pridal saver 13.2.2016 o 18:10 pod hry
Aká je Homefront beta?

HRY > NOVINKY >

Homefront sa nám na Xbox One ukázal v uzavretej bete a aj keď je zaujímavý, testovaná verzia hry má ešte ďaleko od finálnej verzie. Autori nakoniec potvrdili, že je to verzia z minulého roka určená  na otestovanie serverov, všetko sa do finálnej verzie vylepší. 

Samotná beta ukázala Resistance kooperačný mód, kde sa s tromi priateľmi vrhnete do okupovaných ulíc mesta a budete plniť zadané úlohy.  Mod je sám o sebe slušný, ponúka rozsiahlejšie misie zložené z niekoľkých nadväzujúcich úloh. Napríklad musíte vyčistiť kórejské hliadky na určitom mieste, obsadiť ich základňu, eskortovať priateľské vozidlá. Nemusí to byť vôbec zlý doplnok ku kampani hry na kooperačnú zábavu.

Zo samotnej akcie cítiť sandboxový štýl, môžete sa pohybovať po meste, vybrať si cestu k danému cieľu. Môžete si definovať jednotlivé časti zbrane podobne ako v Crysis ale vyzerá, že s väčšími možnosťami, k tomu musíte prehľadávať mŕtvoly, aby ste získali náboje, alebo iné vybavenie. Nechýbajú ani skilly a bonusové karty a majú tam aj peknú zaujímavosť a bývalé zamestnanie postavy (pred inváziou), ktoré definuje jej základné znalosti, napríklad taxikár, elektrikár, automechanik, baseballista.

Samotná akcia je v štandardoch, aj keď beta verzia z toho kričí ako pri lagoch v pohybe, tak aj sieťovom kóde. To eventuálne dotiahnu, ale som zvedavý hlavne ako dotiahnu grafiku. Teraz vyzerá ako na low nastaveniach, síce s pár peknými efektami, ale ďaleko za štandardami, ktoré čakáme od Cryenginu. Navyše vizuál prostredia sa zdá až príliš fádny a neustále blízka hmla alebo tma tomu možno navodzuje temnú a depresívnu atmosféru, ale dojmu z prostredia to nepomáha.

Z tejto uzavretej bety hru ťažko súdiť, keďže je to celé nedokončené, ale má aj pozitívne aj negatívne stránky. Negatívnou je určite prostredie mesta, ktoré na prvý pohľad sklamalo ale dúfajme, že vo finálnej verzii ukáže vyššiu kvalitu a aj zaujímavejšie časti. Na druhej strane pozitívom vyzerá hĺbka, ktorá by v kampani mohla ponúknuť peknú hrateľnosť. Teda otvorené mesto s misiami, skillovaním postavy, vylepšovaním zbraní, zháňaním materiálov, prehľadávaním mŕtvol. FPS akcie v otvorenom meste tu nemáme každý deň a aj ak by to nebolo také hlboké ako Dying Light, môže to zabaviť.

Hra vychádza 17. mája.





Aká je Homefront beta?  Aká je Homefront beta?  Aká je Homefront beta?
Aká je Homefront beta?  Aká je Homefront beta?  Aká je Homefront beta?
Aká je Homefront beta?  Aká je Homefront beta?  Aká je Homefront beta?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19574)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk